Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Dokument koji se ponedjeljkom čeka: Ante Čulina sudi Slaven – Hajduk, Bel u Puli, Pajaču ogled na Šubićevcu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.10.24. | 18:12

Mladi Osječanin sudit će posljednju utakmicu kola, a njemu će to biti ujedno i druga utakmica u ulozi glavnog suca u HNL-u.

Na službenoj stranici HNL-a objavljen je dokument kojeg obožavatelji domaćeg nogometa željno iščekuju svakog ponedjeljka. Objavljen je tako raspored parova, sudaca, delegata i kontrolora, ovog puta za 10. kolo HNL-a, a svakako je najzanimljivija odluka 'šefa sudaca' da u Koprivnicu, na ogled Slaven Belupo – Hajduk, u ulozi glavnog suca pošalje – Antu Čulinu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, krenimo redom.

Deseto kolo HNL-a u petak otvaraju Lokomotiva i Rijeka, a na tom ogledu će glavnu riječ imati Duje Strukan iz Splita, dok će VAR sudac biti Mateo Erceg iz Benkovca.

U subotu su na rasporedu dvije utakmice. Druga se igra u Puli, s početkom u 18.30 sati, a na njoj će glavni arbitar biti Dario Bel (Osijek), dok će u VAR sobi biti Ivan Matić (Osijek).

Prva utakmica na subotnjem rasporedu ona je između Šibenika i Osijeka (16.00), a na njoj će pravdu dijeliti Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina), dok je u VAR sobi Partik Kolarić (Čakovec).

U nedjelju nas također očekuju dvije utakmice, a prva je ona između Slaven Belupa i Hajduka u Koprivnici koja će se, osim na Max Sportu 1 (kao i sve ostale utakmice HNL-a), prenositi i na HTV-u 2. Na njoj će, zanimljivo, glavnu riječ imati Ante Čulina (Zagreb), dok će VAR sudac na tom ogledu biti njegov sugrađanin Fran Jović.

Za kraj, kolo će zaključiti ogledom u Varaždinu istoimeni domaćin i Gorica, a na toj utakmici će glavni sudac biti Oliver Romić (Osijek) kojem će to biti tek druga utakmicu u HNL-u nakon što je prošle sezone dijelio pravdu na ogledu Rudeš – Varaždin (0-2). Mladom Romiću (29) će iz VAR sobe pomagati Ante Čuljak iz Zagreba.





Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti