Screenshot
Screenshot

VIDEO Bivši napadač Dinama pocrvenio i ostavio svoju reprezentaciju na cjedilu, Slovaci u završnici došli do pobjede

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.10.24. | 20:13

Igra jesen za zaborav…

Mahiru Emreliju nije se 'otvorilo' otkako je napustio Dinamo. U svojem novom klubu Nürnbergu ove je sezone upisao samo tri nastupa, a njegova loša forma koštala ga je i statusa prvotimca u reprezentaciji. Prije četiri dana, u gostujućem porazu od Estonije (1-3), na terenu je proveo svega 26 minuta, da bi mu onda izbornik Azerbajdžana Fernando Santos (70), protiv Slovaka odlučio dati priliku od prve minute. A to se baš i nije pokazalo najboljom odlukom…

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U četvrtom kolu Lige nacija C, skupina 1, Azerbajdžan je u Bakuu ugostio Slovačku. Gosti su u ovaj ogled ušli kao izraziti favoriti, ali upitno je bi li u konačnici uspjeli doći do slavlja da im Mahir Emreli nije sve 'servirao na pladnju'. Naime, Emreli je u 45. minuti zaradio prvi žuti karton na utakmici, da bi onda u 70. i drugi put završio u bilježnici Norvežanina Saggija što mu je omogućilo prijevremeni odlazak pod tuš.

Kako je Emreli zaradio drugi žuti karton pogledajte OVDJE (SK)

Kad je Emreli zaradio drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton, rezultat je bio 1-1 (Bayramov 38./Mammadov – ag. 15.), ali završnih 20 minuta s igračem više gosti nisu propustili naplatiti pa su tako do kraja utakmice uspjeli doći do 3-1 pobjede.

Prvo je u 75. Haraslin zabio na dodavanje Škriniara za 2-1, da bi onda konačnih 3-1 u 86. minuti postavio Duriš. S ovom pobjedom Slovačka je privremeno preuzela vrh skupine 1, Liga nacije C, dok je Azerbajdžan ostao na začelju bez ijednog boda nakon četiri odigrana kola.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (SK)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mahir EmreliAzerbajdžanazerbajdžanska nogometna reprezentacijaLiga nacija

Ostale Vijesti