REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Vatrenima u Poljskoj pravdu dijeli sudac koji je lak na kartonima

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.10.24. | 13:25

Prosječno po utakmici dijeli više od pet žutih, a na svakoj trećoj utakmici pokaže po jedan crveni karton

Hrvatsku nogometna reprezentacija nakon pobjede nad Škotskom od 2-1, u utorak u Varšavi od 20.45 očekuje utakmica 4. kola Lige nacija A protiv Poljske.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

U ovaj dvoboj Vatreni ulaze sa šest bodova, Poljska je na tri boda, a Škotska i dalje ima nulu u toj kategoriji. Računica je takva da Hrvatskoj pobjeda osigurava minimalno 2. mjesto, prolaz u četvrtfinale Lige nacija i ono što je možda i najbitnije, time bi izabranici Zlatka Dalića i službeno potvrdili status nositelja prilikom ždrijebanja skupina za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2026. godine.

Uefa je odredila i sudačku postavu na dvoboju u Varšavi. Glavni sudac na sutrašnjoj utakmici bit će Španjolac Alejandro Hernández koji Vatrenima nije nikada sudio. U studenom će napuniti 42 godine, a gledajući njegov kriterij kroz karijeru, jasno je da je lak na kartonima. Prosječno po utakmici dijeli više od pet žutih kartona, a na svakoj trećoj utakmici pokaže po jedan crveni karton.

Pomoćnici će mu biti José Naranjo i Diego Sánchez Rojo. Četvrti je sudac Juan Luis Pulido Santana, glavni VAR sudac Cesar Soto Grado, a njegov asistent Jorge Figueroa Vázquez.



Tagovi

Liga nacijaHrvatska nogometna reprezentacijapoljska nogometna reprezentacijaAlejandro Hernández

Ostale Vijesti