Foto: Istra 1961
Foto: Istra 1961

Bjelanović predstavio dva nova igrača: „Čast mi je, ovo su dva kapitalca s bogatim međunarodnim karijerama“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.10.24. | 16:46

Sportski direktor Istrijana biranim je riječima pričao o novom zeleno-žutom dvojcu.

Na konferenciji za medije sportski direktor Istre 1961, Saša Bjelanović, predstavio je nova dva igrača svoje momčadi – stasitog stopera Luku Bogadana te polivalentnog veznjaka Andrea Pokoa.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bjelanović je o obojici igrača pričao biranim riječima…

„Čast mi je što mogu predstaviti dva kapitalca, s obzirom da se radi o igračima izrazito bogatih međunarodnih karijera, u ligama i klubovima puno boljih od prosjeka momčadi HNL-a. Što se tiče njihovih karijera, one govore same za sebe, a u njima smo dobili jedno iskustvo s obzirom da je naša momčad, uz Osijek, najmlađa u ligi. Svima nam je drago što smo mladi i što idemo u tom smjeru, no kako bi se mladi što bolje razvijali i osjećali sigurnije, potrebni su nam ovakvi profili. Luka je igrač kojeg pratim dugo godina iz talijanske lige, već sam ga i u prošlosti pokušavao dovesti, no tad se nije moglo. Treba im sad malo vremena da uhvate ritam utakmica, no jako sretni smo što su tu. Dobri su igrači, pozitivne osobe za svlačionicu“, kaže sportski direktor Saša Bjelanović.

Nakon sportskog direktora, sportskoj javnosti se prvi put kao igrač Istre 1961 obratio Luka Bogdan (28) koji je u Italiji proveo proteklih osam godina, a posljednji angažman imao je u Ternani.

„U super sam stanju, već nekoliko tjedna treniram, imao sam malih problema prošle sezone jer sam imao operaciju, no od ožujka sam u trenažnom procesu. Ovdje mi je super, treniram s momčadi i čekam da zaigram, nedostaje mi minutaže. Pripreme sam odradio u bivšem klubu u Italiji. Prvi dojmovi o klubu i gradu su super. Spreman sam.“

Bogdan će s 28 prvi put debitirati u HNL-u…

„Momčad je mlada, trenira se kvalitetno što je najbitnije, mislim da možemo napredovati i napraviti iskorak svi zajedno. Dobar smo miks iskustva, kvalitete i mladosti, kostur momčadi je kvalitetno izgrađen i momci već neko vrijeme igraju zajedno. Mislim da možemo napraviti nešto bitno“, dodao je Bogdan, da bi se onda na kraju kratko javnosti obratio i Andre Poko.

„Trenutno se osjećam super, spreman sam zaigrati i pomoći timu, kako zbog ekipe tako i zbog navijača. Spreman sam za debi, želim što prije zaigrati i pomoći momčadi. Sviđa mi se jako ekipa, kao i grad“, istaknuo je nekadašnji igrač Bordeauxa i godinama standardni reprezentativac Gabona.



Tagovi

Saša BjelanovićIstra 1961HNLHrvatska nogometna ligaAndre PokoLuka Bogdan

Ostale Vijesti