NK Šibenik
NK Šibenik

Šibenik službeno potvrdio Kartela, objavili i tko će mu biti pomoćnici

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.10.24. | 14:05

Imenovan je nasljednik Marija Carevića

Dosadašnji voditelj omladinskog pogona Šibenika Marko Kartelo (43) preuzeo je dužnost trenera prve momčadi kluba sa Šubićevca, objavio je novi hrvatski prvoligaš.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Rođeni Šibenčanin Kartelo je kao igrač u čak četiri navrata postajao igračem kluba iz svog rodnog grada , a tijekom dosadašnje trenerske karijere je nakon epizoda u Vodicama i Croatiji iz Zmijavaca tijekom 2022. godine već bio i trener seniorske momčadi Šibenika.

"Kao dugogodišnji član kluba, Kartelo je kroz cijeli život čvrsto vezan za Šubićevac, a vjerujemo kako će njegova ljubav prema klubu i predanost prema radu donijeti novu dimenziju Šibeniku", napisali su Šibenčani u objavi na službenoj klupskoj stranici.

Na klupi Šibenika Kartelo je zamijenio Marija Carevića koji je prošloga tjedna napustio klub s kojim je prošle sezone izborio povratak u društvo najboljih te odlično krenuo u novu sezonu.

Uz Kartela, u stručnom stožeru nalaze se i dva pomoćna trenera – Marijo Jović i Marin Oršulić.

Jović je 38-godišnji trener koji je svoj nogometni put gradio u Norveškoj, gdje je vodio klubove Moss FK, Follo FK i Drobak-Frogn IL, gdje je bio i sportski direktor. Posljednji angažman imao je kao pomoćni trener u FK Fredrikstadu.

Marin Oršulić, 37-godišnji trener, donosi bogato iskustvo, uključujući prošlogodišnji uspjeh kada je kao glavni trener NK Zadar osvojio 3. NL Jug. Također je vodio klubove poput NK Jadran Luka Ploče, NK Neretvanac , NK Solin i NK Croatia Zmijavci, gdje je već surađivao s Kartelom u vođenju prve ekipe.

Nakon prve četvrtine prvenstva Šibenik sa 11 osvojenih bodova drži peto mjesto na tablici.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLNK ŠibenikMarko Kartelo

Ostale Vijesti