Nakon bureka, Mađari (2.30) će se u Zenici osladiti i s bodovima

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.10.24. | 10:45

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Nastavljaju se uzbuđenja u nogometnoj Ligi nacija, a u ponudi Germanije imamo dva para vrijedna pažnje i uloga.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Belgija – Francuska (20.45), DVOJKA, 2.55

Belgija je znatno igrački oslabljena u ovom kvalifikacijskom prozoru, što zbog umirovljenja igrača, što zbog otkaza, a što zbog otkaza. Pa nikoga ne čudi što su Belgijci u posljednje dvije utakmice bez pobjede, prvo ih je pobijedila Francuska, a nakon toga su s Talijanima odigrali 2-2. Što se Francuza tiče, u sjajnom su nizu te hvataju treću uzastopnu pobjedu.

BiH – Mađarska (20.45), DVOJKA, 2.30

Reprezentacija BiH je u prilično zahtjevnoj skupini u okviru Lige nacija i trenutno je u konkurenciji Njemačke, Nizozemske i Mađarske na samom dnu s jednim bodom iz tri utakmice. No, mogla bi BiH večeras ipak popraviti bodovni konto, budući da joj na noge stiže Mađarska koja je pala u formi i koja ima dva boda iz tri utakmice. Ipak, Mađari imaju više kvalitete i očekujemo da večeras riješe sve probleme oko izbjegavanja zadnjeg mjesta.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski danSponzorira Germania Sport Kladionicakladionice

Ostale Vijesti