HNK Rijeka
HNK Rijeka

Jadran hoteli i HNK Rijeka nastavljaju suradnju

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.10.24. | 16:26

Suradnja je započeta 2023. godine

Jadran hoteli Rijeka i Hrvatski nogometni klub Rijeka službeno su potpisali novi sponzorski ugovor, nastavljajući tako uspješnu suradnju započetu 2023. godine.

Ovo je drugi uzastopni ugovor između ovih dviju organizacija, čime se potvrđuje obostrano zadovoljstvo i zajednička želja za daljnjim razvojem i postizanjem vrhunskih rezultata. Potpisivanje je održano u Grand Hotelu Bonavia.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na svečanom potpisivanju ugovora, u ime Jadran hotela Rijeka,prisustvovao je glavni izvršni direktor i član Uprave, Kristian Šustar, koji je ovom prilikom istaknuo:

"Ponosni smo što smo i ove godine dio obitelji HNK Rijeke. Naša suradnja s klubom temelji se na zajedničkim vrijednostima – predanosti, strasti i želji za izvrsnošću. Vjerujemo da ćemo zajedno, kao partneri, nastaviti doprinositi uspjesima kluba, a time i zajednici koja nas okružuje. Ovaj ugovor je potvrda naše dugoročne posvećenosti kako sportu, tako i lokalnoj zajednici kojoj Jadran hoteli Rijeka pripadaju."

U ime HNK Rijeka, potpisivanju je prisustvovao član Uprave, Nikola Ivaniš, koji je izjavio:

"Nastavak suradnje između HNK Rijeke i Jadran hotela Rijeka još je jedna poruka da ova sredina i javnost snažno podržavaju naš klub. HNK Rijeka je jedan je od najvećih i najvažnijih brendova ovog grada i regije, a podrška gospodarskih subjekata puno nam znači. Jadran hoteli Rijeka su dio ove zajednice baš kao i mi, a zajedno možemo postići velike stvari. Veselimo se svemu što nas čeka u ovoj godini suradnje i naravno, vjerujemo u odlične rezultate našeg kluba."

Ovo partnerstvo snažno povezuje sport i turizam, ključne stupove regionalnog identiteta. Suradnja između Jadran hotela Rijeka i HNK Rijeke nije samo poslovna, već simbolizira duboke veze između dva uspješna subjekta koja dijele strast prema Rijeci i nogometu. Zajedničkim snagama nastavit će doprinositi razvoju lokalne zajednice i promovirati Rijeku kao prepoznatljivo središte sporta i turizma, stavljajući grad i njegovu sportsku tradiciju u fokus na domaćoj i međunarodnoj razini.



Tagovi

HNK RijekaHNL

Ostale Vijesti