Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Iznenađenje u Vukovaru: Učenik učitelju odnio bod, a Radeljić i dalje ne zna za poraz

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.10.24. | 17:32

Odigrane dvije zaostale utakmice Prve NL

BSK iz Bijelog Brda vođen trenerom Igorom Budišom priredio je iznenađenje u Vukovaru, odnosno Borovu naselju, kod lidera prvenstva. Na kraju je ostalo 1-1, Bjelobrđani su uzeli veliki bod, otišli na dnu na tri plus u odnosu na Zrinski Osječko 1664.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Domaće je u vodstvo doveo Vanja Pelko u 77. minuti, da bi ubrzo u 83. minuti izjednačio Lazar Vujanić. Tako je BSK oplemenio tri boda osvojena u prošlom kolu u Sesvetama što je znak da je Budiša uigrao kadar. Zanimljivo je da će mu suparnik u borbi za ostanka biti klub koji je prošle sezone doveo na prag ulaska u HNL.

Isto tako, Budiša je bio igrač kod Branka Karačića dok ga je vodio u zlatnim vremenima Šibenika s kojim su igrali Europu i finale Kupa, a 15 godina nakon učenik je učitelju uskratio pobjedu u borbi za ulazak u najviši rang. O tome svjedoči i gornja fotografija Pixellova Hrvoja Jelavića, kroničara svih šibenskih zbivanja.

U drugom susretu ove srijede Dugopolje i Croatia Zmijavci odigrali su 0-0 na stadionu Hrvatski vitezovi u utakmicu u kojoj nije bilo previše prigoda, tek je na kraju domaćin imao pritisak kada je momčad Ivana Radeljića ostala bez igrača nakon što je u 78. minuti isključen Alexander Klopp.

Za Radeljića je to dobar rezultat, poskočili su na šesto mjesto, a on je od dolaska u Zmijavce neporažen, ima tri pobjede i tri remija. (dku)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Vukovar '91BSK Bijelo BrdoBranko KaračićIgor BudišaDugopoljeCroatia ZmijavciIvan RadeljićPrva nogometna liga

Ostale Vijesti