Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Iznenađujuć potez: Dalić ga je vodio na Euro, a sad karijeru nastavlja u Izraelu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 16.10.24. | 13:25

Vrlo zanimljiv odabir novog kluba za igrača koji je ne tako davno bio redovit na popisima izbornika Vatrenih

Jedan od najzvučnijih hrvatskih igrača koji je bio na tržištu slobodnih igrača, od danas ima novi klub. Bivši Vatreni Simon Sluga novi je vratar Maccabija iz Tel-Aviva, potvrdio je izraelski klub na službenoj klupskoj stranici.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Maccabi nije naveo na koliko je ugovor potpisan, a Sluga je bez angažmana bio od ljeta, kada mu je istekla suradnja s Ludogorecom. Član bugarskog kluba postao je u siječnju 2022. godine, ukupno je skupio 39 nastupa i osvojio tri naslova prvaka.

Iskusni 31-godišnjak prošao je vratarske škole Juventusa, Verone i Rijeke, a 2013. godine potpisao je profesionalni ugovor s klubom s Kvarnera. S Riječanima je osvojio duplu krunu 2017. godine, a u engleski Luton otišao je 2019. godine. S njima je nastupao u Championshipu gdje je upisao 91 nastup.

Za Vatrene je upisao tri nastupa u prijateljskim utakmicama protiv Turske, Gruzije i Tunisa, a Zlatko Dalić uvrstio ga je na konačan popis 26 igrača koji su Hrvatsku predstavljali na Euru igranom u ljeto 2021. godine, ali Sluga je sve četiri utakmice Hrvatske odgledao s klupe.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Simon SlugaMaccabi Tel Avivnogometni transferitransfertransferitransferi uživohrvatski igrači u inozemstvu

Ostale Vijesti