REUTERS/Carmen Jaspersen
REUTERS/Carmen Jaspersen

Loše vijesti za Hrvatsku i Dalića: Majer i dalje nije spreman za povratak u pogon

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 16.10.24. | 19:56

Nijemci potvrdili novi peh za hrvatskog reprezentativca

Nakon reprezentativne akcije, nogometaši se okreću svojim klupskim obavezama. Doduše, Lovro Majer nije bio na spisku izbornika Zlatka Dalića, ali ne zbog slabijih igara, već zbog ozljede gčežnja a koja bi, izgleda, mogla i dalje biti razlog zbog kojeg veznjaka neće biti na terenu u dogledno vrijeme.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, nakon što je u prvom bundesligaškom kolu zabio dva pogotka Bayernu, Majer se ozlijedio već u narednom, protiv Kiela, u utakmici koju je morao napustiti već na poluvremenu.

Nakon toga je stigla vijest kako ga neće biti u pogonu idućih mjesec dana, ali sada je trener Wolfsburga, Ralph Hasenhüttl, otkrio kako će se njegov povratak prolongirati.

„Lovro još uvijek ima problema sa zglobom. Trebat će mu još neko vrijeme da se vrati, sigurno tjedan ili dva“, rekao je strateg njemačkog kluba.

A to znači da bi Majer na travnjak mogao početkom studenog, dok Hrvatska svoju sljedeću utakmicu u okviru Lige nacija igra protiv Škotske 15. studenog. Veliko je pitanje hoće li biti na raspolaganju Daliću za taj ogled...




Tagovi

Liga nacijaHrvatska nogometna reprezentacijaLovro MajerZlatko Dalić

Ostale Vijesti