Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Nikolić: “Pokazali smo da možemo igrati sa svima, ali ne 60 minuta, a Grbavac je pokazao da ima mjesto u Zagrebu”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.10.24. | 20:05

Trener Zagreba otkrio je svoja razmišljanja nakon poraza od Barcelone

Rukometaši Zagreba upisali su novi poraz u EHF Ligi prvaka, aktualni prvak Europe Barcelona slavila je u petom kolu skupine B, u zagrebačkoj Areni, s 31-29 (19-14).

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Zagreb je time upisao četvrti poraz u petom nastupu, dok je Barcelona potvrdila prvo mjesto na ljestvici. Ostala je stopostotna upisavši petu pobjedu.

Filip Glavaš je s devet pogodaka bio prvi strijelac Zagreba. Po pet su postigli Miloš Kos i Ihar Bialiauski, tri je dao Zvonimir Srna, a po dva Luka Lovre Klarica i Timur Dibirov. Odlično je posao odradio vratar Zagreba Ante Grbavac koji je upisao 14 obrana. Kod Barcelone je sa šest golova prvi strijelac bio Dika Mem.

"Mogu čestitati svojim igračima na zalaganju, a igračima Barce na pobjedi, zasluženoj. Mislim da smo pokazali da možemo igrati sa svima, ali ne 60 minuta. Nažalost, svaka greška se u Europi kažnjava",rekao je Andrija Nikolić nakon poraza.

"Pripremali smo se na tu njihovu tranziciju, a da bi to spriječio moraš biti bolji u napadu. Htjeli smo tražiti šut sa šest metara, ne pucati s vanjskih pozicija, nismo to uspjeli, oni te polurezonske šuteve kažnjavaju i zabili su nam 19 golova u prvom dijelu. Plan je da smanjimo tehničke greške, to je odrastanje. U drugom dijelu smo pokazali da možemo igrati onako kako smo zamislili, ali nismo došli do pobjede. Razbili smo im ritam u drugom dijelu, šutirali smo 80 posto svojih golova sa šest metara i tako smo pokazali kako možemo igrati. Nemam što zamjeriti."

Iako je Mandić nešto lošije ušao u utakmicu, Ante Grbavac je opet bio na visokom nivou.

"Drago mi je zbog Grbavca. Pokazao je da ima mjesto u Zagrebu i da još nije pokazao sve što može", rekao je Nikolić. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

RK ZagrebAndrija NikolićRukometna Liga prvaka

Ostale Vijesti