Photo: Borna Filić/PIXSELL
Photo: Borna Filić/PIXSELL

Legenda Cibalije novi je trener drugoligaša iz Zagreba

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.10.24. | 13:00

Prvi ispit imat će u subotu protiv Bjelovara

Poznato nogometno ime Srećko Lušić (65) preuzima ulogu trenera seniorske momčadi NK Trnje nakon uspješnog dugogodišnjeg vođenja kadeta i škole nogometa, objavio je zagrebački klub na društvenim mrežama.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bit će mu to drugi mandat na klupi seniora Trnja, prvi puta trenirao ih je od rujna 2013. pa do studenog 2017. godine.

“Dragi članovi kluba, izuzetno sam ponosan što preuzimam ulogu trenera seniorske momčadi NK Trnje. Rad s mladima bio je nevjerojatno iskustvo i želim se zahvaliti svojim kadetima na trudu i predanosti. Kao trener seniora, moj cilj je stvoriti tim usmjeren na timski duh, disciplinu i neprekidni napredak. Zajedno ćemo raditi na ostvarenju naših ambicija,” poručio je Srećko Lušić povodom povratka na seniorsku klupu Trnja.

Lušić će prvi ispit imati u subotu, 19. listopada s početkom u 15.30 sati, kada će Trnje ugostiti Bjelovar.

"Njegovo bogato iskustvo ističe sposobnost razvijanja mladih talenata i izgradnje čvrste osnove za buduće uspjehe kluba. Lušić donosi znanje i strast stečene tijekom karijere u raznim hrvatskim i inozemnim klubovima, a njegov pristup temelji se na disciplini i timskom duhu", riječi su kojima ga je klub predstavio putem društvenih mreža.

Nakon osam kola u 2. NL, Trnje zauzima 12. poziciju (od 16 klubova) s 10 osvojenih bodova.

Podsjećamo, Srećko Lušić je od 1977. do 1990. igrao za tadašnji vinovački Dinamo, s kojim se plasirao u Prvu jugoslavensku ligu, legendarna je odlučujuća utakmica protiv Čelika iz Zenice na stadionu kraj Bosuta (5-0),a kao trener je vodio Dravu Ptuj, svoju matičnu Cibaliju, Croatiju Sesvete, Zelinu, Karlovac 1919 i do dolaska u Trnje - Rudeš. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Druga NLDruga nogometna ligaNK TrnjeSrećko Lušić

Ostale Vijesti