Adam Cairns-USA TODAY
Adam Cairns-USA TODAY

VIDEO Samo je jedan... Čudesni Messi zabio iz slobodnjaka, Inter Miami prvak osnovnog dijela sezone

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 03.10.24. | 08:29

Svi nogometaši na jednu, a Lionel na drugu stranu...

Inter Miami je u srijedu u Ohiju svladao domaći Columbus Crew s 3-2, a dva gola zabio je Lionel Messi i to je momčadi s Floride donijelo prvo mjesto u prvenstvu MLS-u na kraju osnovnog dijela sezone ("regular season").

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Inter Miami tako osvaja "supporters' shield", naziv trofeja koji se dodjeljuje momčadi s najboljim rezultatom na kraju prvenstva, ali prije play-offa koji će odlučiti prvaka od 23. listopada.

Na travnjaku aktualnog prvaka Columbus Crewa 37-godišnji Messi je postigao prva dva pogotka za Inter, jedan iuz igre u 45. minuti i drugi iz slobodnog udarca u sudačkoj nadoknadi na kraju prvog poluvremena.

Messijev pogodak za 1-0 pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Argentinčevu majstoriju iz slobodnog udarca nekoliko minuta kasnije pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Argentinac, koji se nedavno vratio s dvomjesečne pauze zbog ozljede, ove je sezone skupio 17 golova i 15 asistencija u 17 ligaških utakmica.

Crew je smanjio na 2-1 u prvoj minuti drugog poluvremena zahvaljujući pogotku Diega Rossija, a samo dvije minite kasnije Luis Suarez je zabio treći gol za Miami sa (3-1). Nakon toga Cucho Hernandez smanjio rezultat s bijele točke. Kolumbijac je u završnici utakmice izveo još jedan jedanaesterac, ali ga je obranio Drake Callender.

 

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



(Hina)


Tagovi

Lionel MessiInter MiamiMLS

Ostale Vijesti