REUTERS/Violeta Santos Moura
REUTERS/Violeta Santos Moura

Ancelotti: „Sve smo radili krivo, nadam se da će nam ovaj poraz donijeti buđenje“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 03.10.24. | 12:01

Trener Kraljeva je nakon utakmice podijelio svoje dojmove

Real Madrid je u 2. kolu Lige prvaka u srijedu izgubio 1-0 na gostovanju kod Lillea. Da Real nije bio na pravom nivou vidjeli su svi, komentirao je to i sam trener Ancelotti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Sve smo radili krivo; s loptom, tranzicija, intenzitet, gubili smo duele... Moramo na to gledati hladne glave, ali moramo napredovati. Bilo nam je teško stvarati i kreirati. U posjedu lopte smo bili spori i s malo ideje. Imamo napadače koji trebaju okomitiju igru, a to je problem ako igraš sporo", rekao je trener Los Blancosa nakon utakmice.

"Jako sam iskren. Moramo prihvatiti kritike na našu igru, jer su one na mjestu. Nismo pokazali našu dobru verziju u ovoj utakmici. Zadnji poraz protiv Atlética bio nam je fantastičan poziv na buđenje, nadam se da će biti i ovaj."

Priznao je da je tužan.

"Tužan sam, nije to bila dobra utakmica. To je sport i porazi su njegov sastavni dio, ali osjećaj nije bio dobar. To me najviše brine, no imamo sve mogućnosti da učimo iz ovog poraza i da budemo bolji. Možemo izgubiti, ali ne uz ovako loš stav. Stvari trebamo brzo popraviti jer nas u subotu čeka nova utakmica", rekao je Realov trener Carlo Ancelotti.

Ovaj puta se nije htio žaliti na gusti raspored natjecanja.

"To nije izgovor. Igrali smo puno puta nedjelja-srijeda-subota i borili smo se. Ovo nije bila dobra večer. Ne smijemo tražiti izgovore, moramo se poboljšati i ništa više."

Pohvalio je i protivnika:

"Lille nas nije iznenadio, jer je to momčad koja jako dobro zna s loptom i bila je motiviranija od nas. Igrali su jednostavnije s loptom, s više intenziteta i na kraju su bili i uspješniji."




Tagovi

Real MadridCarlo AncelottiLiga prvaka

Ostale Vijesti