REUTERS/Benoit Tessier
REUTERS/Benoit Tessier

VIDEO Mladi Portugalac Modriću provukao loptu kroz noge: „Fizički je nadmašen“

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 03.10.24. | 10:46

Madriđani su se mučili pronaći bilo kakav napadački ritam

Momčad Los Blancosa izgubila 1-0 od vrlo impresivnog Lillea u Ligi prvaka i mnogi se pitaju - gdje je nestala magija Madriđana? Nije ih uspio probuditi niti Luka Modrić koji inače donese red u madridsku momčad. U utakmici protiv Lillea ušao je u 57. minuti, ali ni to nije pomoglo Kraljevima.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dapače, mnogi su zapamtili posebno jedan trenutak kada je 22-godišnji portugalski desni bek Tiago Santos Modriću gurnuo loptu kroz noge.

"Stvorio je nekoliko prilika, ali je fizički nadmašen", rekao je kratko Goal.hr koji ga je ocijenio s 5/10. Marca je napisaala:

"Ušao je u 57. minuti i pokušao okrenuti stvari kad su krenule nizbrdo. Trčao je iza vezne linije protivnika kako bi pronalazio prostor da napravi nešto. Dobro je dodao Viniciusu za prvu šansu u drugom poluvremenu. Savršena lopta za Ardu Gülera koji je bio jako blizu gola."

"Modrić je odigrao tri ključna dodavanja te dobio dva duela, ali nije uspio promijeniti rezultat u korist Real Madrida", piše Sportskeeda koja je nešto blaža pa mu je dala ocjenu sedam.

Potez pogledajte ispod:

Izvor: Arenasport



Tagovi

Liga prvakaLuka ModrićReal Madrid

Ostale Vijesti