Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Mlade Lokose u Ligi prvaka prvo očekuje domaći ogled u Karlovcu, dok je uzvrat u Sesvetama - bez gledatelja!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 03.10.24. | 09:24

Apsurdna odluka Uefe...

Juniore Lokomotive u ovosezonskoj UEFA Youth ligi, odnosno Ligi prvaka mladih, 2. kolu očekuje bjeloruski Dinamo koji je u prvom kolu rutinski svladao armenski Pjunik.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Na zahtjev bjeloruskog kluba, obje utakmice igrat će se u Hrvatskoj. Prva utakmica, koja je na rasporedu 23. listopada, igrat će se u Karlovcu, dok će četiri dana uzvrat biti u Sesvetama! U drugoj utakmici, u kojoj će mladi Lokosi biti 'gosti', gledatelja neće biti. Zašto? Zato što su u toj utakmici mladi nogometaši Dinama 'domaćini' pa tako ne bi bilo 'normalno' da protivnička momčad uživa veće simpatije publike. Nevjerojatno…

Inače, Juniori Lokomotive trenutno su vodeća momčad juniorske Prve NL sa 17 osvojenih bodova iz sedam ogleda, s tim da su ujedno i jednina momčad koja ove sezone ne zna za poraz. U prošlom kolu izabranici nekadašnjeg Vatrenog Nikice Jelaviće, kojem vjerno asistira Mate Maleš, odigrali su 0-0 protiv Kustošije koja je na prvenstvenoj tablici samo bod iza Lokosa gdje su se bodovno izjednačili s Dinamom. Hajduk je pak četvrti s 13 bodova, Rijeka je 11. s osam bodova, dok je Osijek trenutno na skromnom 14. mjestu sa samo četiri osvojena boda iz prvih sedam odigranih kola.

Za kraj spomenimo da mlade Lokose, u slučaju da prođu Dinamo Minsk, očekuje okršaj protiv boljeg iz okršaja IMT Beograd – Farul Constanta.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

U-19 LokomotivaLokomotiva junioriNikica JelavićMate MalešUEFA Youth League

Ostale Vijesti