Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Nakon Olića, evo i Dalića: Izbornik aktivirao pretpoziv za ponajbolje krilo HNL-a!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 03.10.24. | 11:22

Može doći do šestog i sedmog nastupa u najdražem mu dresu...

Izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, aktivirao je pretpoziv krilnom napadaču Rijeke, Marcu Pašaliću, koji će se priključiti Vatrenima za listopadske susrete protiv Škotske i Poljske u Ligi nacija.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Vatreni će se okupiti 7. listopada u Zagrebu gdje će trenirati do utakmice sa Škotskom koja je na rasporedu 12. listopada u 18:00 sati u Maksimiru. Svjetski brončani potom putuju u Varšavu 14. listopada, gdje će odraditi službeni trening dan uoči utakmice protiv Poljske. 

Reprezentaciji će se priključiti i Marco Pašalić, nakon što je izbornik Dalić aktivirao pretpoziv krilnom napadaču Rijeke koji je ove sezone odigrao 15 utakmica u svim natjecanjima, pri čemu je postigao tri pogotka i upisao tri asistencije. Pašalić je za hrvatsku reprezentaciju nastupio pet puta uz jedan pogodak, a bio je i dio ekipe na Europskom prvenstvu ovog ljeta u Njemačkoj.

Nakon dva kola u skupini 1 Lige A, Hrvatska dijeli drugo mjesto s Poljskom s osvojena tri boda. Prvoplasirani Portugal je stopostotan nakon dvije domaće utakmice u rujnu, dok je Škotska na začelju bez bodova. Prve dvije reprezentacije izborit će četvrtfinale Lige nacija, posljednja ekipa ispast će u Ligu B, dok će trećeplasirana igrati doigravanje za ostanak u Ligi A.

Hrvatska brani srebrnu medalju iz prethodnog izdanja Lige nacija, kada je preko Francuske, Danske i Austrije izborila završni turnir, gdje je pobijedila Nizozemsku u polufinalu prije finalnog sraza sa Španjolskom koja je bila uspješnija nakon jedanaesteraca.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Marco PašalićHNSHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti