Eduard Vinatoru/PIXSELL
Eduard Vinatoru/PIXSELL

Barem zna Ola, da se ne dolazi lako do gola: Izbornik aktivirao pretpoziv napadaču u najboljoj formi

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 03.10.24. | 08:57

U posljednje dvije utakmice postigao je tri pogotka

„Krenulo me pa možda aktiviram pretpoziv“, prije svega nekoliko dana rekao nam je Matija Frigan, danas napadač Westerloa, a nekoć najsjajnija zvijezda Rijeke. I bio je u pravu! Ivica Olić prepoznao je sjajnu formu mladog napadača, koji po potrebi može biti upotrebljiv i na nekoj od krilnih pozicija pa mu je tako naknadno uputio poziv za okupljanje U21 reprezentacije.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatska U21 reprezentacija 11. listopada igra utakmicu kvalifikacija protiv Andore, dok 15. listopada slijedi susret protiv Grčke. Obje utakmice igraju se na Ivan Kušek-Apašu u Koprivnici.

Inače, Frigan je jednom dobio poziv i Zlatka Dalića, sjedio je na klupi Vatrenih u utakmicama protiv Lativje i Armenije, ali u igru nije ulazio. Iako je u Skočićevoj viziji bio jedan od važnijih U21 reprezentativaca, Olić od njega tek očekuje da se nametne te trenutno nešto bolje od brzonogog napadača nogometno odgojenog na Grbicma trenutno nešto bolje kotiraju Marin Ljubičić, Franjo Ivanović i Antun Matković.

Podsjetimo, U21 reprezentacija će se okupiti 7. listopada u Zagrebu, odakle će se uputiti u Prelog gdje će trenirati za utakmice protiv Andore i Grčke.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivica OlićHrvatska U21Matija Frigan

Ostale Vijesti