Sasa Miljevic / PIXSELL/PIXSELL
Sasa Miljevic / PIXSELL/PIXSELL

Tramezzani se oprašta od Istre? „Imali smo jako lijepo putovanje, hvala igračima na ovom predivnom iskustvu“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.05.24. | 09:03

Iako je njegova momčad izgubila i pala na osmo mjesto, talijanski strtaeg bio je zadovoljan nastupom svojih igrača.

Jučer su svoju posljednju utakmicu u sezoni odigrali Gorica i Istra 1961. Puljani su pobjedom lovili skok na šesto mjesto, bili su bolji veći dio utakmice, početkom nastavka nije im priznat gol, a u 66. minuti Mario Čuić zaradio je drugi, isključujući žuti karton. U igri s igračem više, Gorica se otvorila te golovima Jurice Pršira i Marka Solde stigla do 2-0 pobjede s kojom je preskočila Istru 1961 na sedmom mjestu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Zaslužena pobjeda i izboreno sedmo mjesto. Znali smo da nas čeka dobra Istra i teška utakmica. Čestitam svojim igračima, držali su se dogovora, prepustili smo namjerno posjed Istri koja unatoč tome nije napravila konkretnu šansu u prvom dijelu. U nastavku smo se postavili visoko, više smo napali Istru i na kraju zasluženo pobijedili", rekao je nakon utakmice Rajko Vidović.

Dolaskom Paola Tramezzanija na klupu Istre, pulski prvoligaš je upisao šest pobjeda i pet remija u posljednjih 15 kola i na kraju stigao na milimetar do šestog mjesta. Sudbina talijanskog stratega na klupi Istre još uvijek nije izvjesna, a da bi mogao napustiti Aldo Drosinu potvrdio je i njegov 'oproštajni' govor nakon utakmice protiv Gorice.

"Igrali smo svoj nogomet, bilo je lijepo vidjeti igrači su bili fokusirani. borili su se u svakom duelu. Nije nam priznat pogodak, igrali smo i s igračem manje. Nije bilo lagano, ali trudili smo se do samoga kraja izjednačiti rezultat. Ovo je nogomet. Iako igraš dobro, nekada izgubiš. Ne mogu prigovoriti svojim igračima ništa. Iza nas je jako lijepo period, imali smo lijepo putovanje. Hvala mojim igračima na ovom iskustvu. Bilo je fantastično. Hvala i mojim suradnicima, navijačima, upravi Istre....", rekao je za kraj Tramezzani koji je zvučao kao da se oprašta od pulskog prvoligaša. (G)



Tagovi

Istra 1961Paolo TramezzaniHNK GoricaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti