Luka Batelic/PIXSELL
Luka Batelic/PIXSELL

Thomas i Barber su bivši, pod Toranj se vraća hrvatski playmaker

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 17.10.24. | 13:46

Od kluba se oprostio i Barber, američki bek koji nikoga nije impresionirao

Iako je sporazumni raskid dogovoren još početkom tjedna, iz Cibone su tvitnuli prvo „thank you coach“, da bi ta objava ubrzo bila obrisana pa se pojavio novi tvit u kojemu se pojašnjava kako trener Chris Thomas – o kojemu je riječ, „zbog obiteljskih razloga, privremeno napušta Zagreb, a vođenje momčadi preuzet će Bariša Krasić“.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Doduše, Thomasa već nije bilo na putu za Beograd gdje se Vukovi sutra susreću s FMP-om u okviru ABA lige, a već je unaprijed odlučeno da će momčad voditi Krasić. Hoće li Krasić ostati trajno rješenje ili će ti famozni investitori ponovno gurati nekog svog čovjeka na klupu zagrebačkog klupa, preostaje za vidjeti. Ali u dogledno vrijeme, Krasić će biti taj koji će voditi momčad.

Inače, u utorak se od kluba oprostio i Barber, američki bek koji nikoga nije impresionirao i kojeg bi trebao zamijeniti bivši playmaker cibosa Roko Rogić.

Rogić je bio bez kluba, trenirao je s Cedevitom Junior i trebao bi odjenuti dres Vukova.

Problem za Krasića je što je odlaskom Barbera i ozljedom kapetana Radovčića ostao bez playmakera, pa bi tu poziciju privremeno trebao krpati golobradi Borna Katanović.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

CibonaChris Thomas

Ostale Vijesti