hajduk.hr
hajduk.hr

Prvi dojmovi Ferra: Došao sam osvajati trofeje, zbog navijača sam odabrao Hajduk

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 31.01.22. | 15:13

Portugalski stoper dao je izjavu za Hajduk Digital TV

Nakon što je jutros stigao u Split i u podne službeno predstavljen javnosti Portugalac Francisco Ferreira Reis, poznatiji kao Ferro iznio je prve dojmove po dolasku Hajduk.

„Gledao sam snimke, tražio po internetu informacije o klubu i na kraju nije bilo teško odabrati Hajduk. Riječ je o velikom, ambicioznom klubu koji se bori za naslov prvaka i osvajanje Kupa što je meni bilo izuzetno važno, a onda sam vidio navijače i zato sam došao ovdje. Osjetio sam da me želje, potrudili su se da me dovedu i to cijenim“ rekao je Ferro te otkrio da je razgovarao s Filipom Krovinovićem prije dolaska u Split.

„Filip mi je rekao da je ovo odličan klub, da je Split odličan grad za život. Razgovarali smo malo o momčadi koju ne poznajem dobro, o igračima i ambicijama koje klub ima, sve te informacije su mi pomogle da odlučim doći u Hajduk. Došao sam ovdje da osvojim trofeje, za to radim i igram nogomet, znam da se to u ovom klubu traži. Želim igrati i pomoći ovoj momčadi da ostvari ciljeve. Dat ću sve od sebe da budem spreman za iduću utakmicu, trener će odlučiti hoću li igrati“ rekao je Ferro.



Tagovi

FerroHajdukBenfica

Ostale Vijesti