Germanijak.hr
Germanijak.hr

Slavljenik Petković: “Oni su među najboljima na svijetu, no svjesni smo i mi svojih kvaliteta“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.09.24. | 18:50

Dinamova 'devetka' proslavila je 30.rođendan, ne bi bilo ljepšeg poklona od nekog boda na Allianz Areni

Bruno Petković u München je sletio kao 30-godišnjak. Baš mu je u ponedjeljak rođendan, ušao je u četvrto desetljeće života. Kakav bit o bio poklon i sebi i momčadi, kad bi u Münchenu zabio gol ili na neki drugi način donio bod(ove).

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Sigurno da bih osobni učinak prepustio tome da uzmemo bod ili bodove. Najbitniji mi je rezultat, ali ako se poklopi da i zabijem, bilo bi drago. Zabio bih i 100 ako je moguće, ali bitno je da dođemo do pozitivnog rezultata.", poručio je Petković, primajući rođendanske čestitke u utrobi Allianz Arene.

No, svima je jasno da će biti teško, svi znaju tko stoji s druge strane.

"Igramo protiv odlične momčadi. Sve ono što se događa, komunikacija u svlačionici, ide u smjeru da nismo zadovoljni samo time što smo došli ovdje. Oni su jedni od najboljih na svijetu, ali svjesni smo i svojih kvaliteta, pokušati izvući bod ili pobjedu."

Slaže li se s onim što je što je trener rekao nakon poraza u Derbiju, da je to dobrodošao šamar i da može imati pozitivan učinak na momčad.

"Ne slažem se da je dobro da smo izgubili. Rijetki su bili momenti u toj utakmic da možemo biti oštećeni, da možemo primiti gol. Ali, primili smo! Nismo napravili puno prema naprijed, puno ofenzivaca nije bilo na svojoj razini. Ali, ako već ne zabiješ, trebaš uzeti bod. Mi to nismo napravili, ali nećemo se vraćati na to, pred nama je velika utakmica. Još ćemo analizirati taj Hajduk, ima vremena."



Tagovi

GNK DinamoBayernLiga prvakaBruno Petković

Ostale Vijesti