Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Gattuso ostavio zvijezde u Splitu, oni koji griju klupu nastupit će u Kupu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 16.09.24. | 13:23

Bijeli su gosti Bilogore '91 u Grubišnom Polju ovog utorka

Hajduk će biti bez glavnih zvijezda u Grubišnom Polju u susretu protiv Bilogore '91, prvom zadatku u Kup koji čeka ove sezone Bijele u utorak u 16.30 sati (MAXSport1),

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Već smo spominjali moguće rotacije trenera Gennara Gattusa, a sad je jasno da će glavnim zvijezdama dati odmor od putovanja i susreta s četvrtoligašem koji bi Splićani trebali lako apslolvirati i u pričuvnom sastavu.

Tako je Gattuso u Splitu odlučio ostaviti Marka Livaju, Ivana Rakitića, Filipa Uremovića i Filipa Krovinovića, dok Ismaël Diallo nema pravo nastupa zbog crvenog kartona u Maksimiru gdje je Hajduk u petak ostvario veliku pobjedu nad vječnim rivalom.

Gattuso je sa stožerom procijenio da bez glavnih igrača može proći prepreku zvanu Bilogora '91, nema smisla riskirati s ozljedama, a u subotu je nova utakmica s Goricom na Poljudu s početkom u 20 sati (MAXSport 1) u kojoj će Bijeli biti bez Rokasa Pukštasa jer mladi Amerikanac ima tri akumulirana žuta kartona u prvenstvu. (dku)


 


Tagovi

HajdukBilogora '91Gennaro GattusoMarko LivajaIvan RakitićFilip UremovićFilip KrovinovićIsmaël DialloHrvatski nogometni kupHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti