REUTERS/Vincent West
REUTERS/Vincent West

Modrić poručio čelnicima Reala da potpišu Dinamovog dragulja!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.09.24. | 12:15

Los Blancosi će vjerojatno izaći na tržište tražeći veznjaka zbog odlaska senatora iz sredine terena, konkretno, vjerojatno i našeg Luke Modrića

Prema španjolskom portalu Defensa Central, Luka Modrić želi da Real Madrid potpiše Dinamovog dragulja u ljetnom prijelaznom roku 2025. godine.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Martin Baturina se posljednjih godina profilirao kao jedan od najboljih mladih igrača u Hrvatskoj. Rođeni Splićanin koji je svoj talent nakon splitskih klubova formirao u plavom dresu, u Dinamovoj tvornici talenata, gdje je nakon omladinskih pogona stigao i do prve momčadi pred kraj sezone 2020./21., a od tada je kročio velikim koracima kroz sve izazove koje nosi Dinamov dres. Baturina je i ove sezone započeo solidno, upisao već pet asistencija u sedam nastupa u svim natjecanjima, a sezona je tek počela.

Mladi veznjak već nastupa i za reprezentaciju, a iz nastupa u nastup zaokupira sve veću pažnju stranih klubova. U Dinamu ga još ove sezone ne žele prodati, ali teško da će još dugo moći prolongirati taj neminovni događaj. Kako smo ranije pisali, za Baturinu je zainteresiran i Manchester United, ali ako pitate Luku Modrića - treba ga potpisati Real Madrid.

Los Blancosi će vjerojatno izaći na tržište tražeći veznjaka zbog odlaska senatora iz sredine terena, konkretno, vjerojatno i našeg Luke Modrića. Nekoliko kandidata, uključujući Floriana Wirtza, pojavilo se kao meta za Real Madrid, uz Baturinu. Međutim, Modrić želi da aktualni prvak La Lige potpiše njegovog sunarodnjaka sljedeće godine.

"Svojim stilom igre Martin Baturina je prirodni nasljednik svog sunarodnjaka. No, bit će zanimljivo vidjeti hoće li Real Madrid sljedeće godine poslušati Modrićev savjet i pobijediti Manchester United do Hrvatova potpisa", pišu španjolski mediji.



Tagovi

Real MadridMartin BaturinaLuka ModrićGermanijak transferitransfertransferi

Ostale Vijesti