REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Neuer: „Znamo da je Baturina jak na lopti, a Petković donosi snagu u 16-erac”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.09.24. | 18:36

Legenda Bayerna najavila je dvoboj protiv Dinama

S početkom u 21 sat, Bayern i Dinamo istrčat će na Allianz Arenu u sklopu prvog kola Lige prvaka.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što je dvoboj najavio trener Bavaraca Vincent Kompany, utakmicu je na konferenciji za medije najavio Manuel Neuer, legendarni vratar i kapetan Bayerna.

"Godine 2012. smo također imali sezonu bez trofeja. Nažalost, i sad imamo to iskustvo. Znamo svi što se dogodilo nakon toga. Osvojili smo trostruku krunu. Motivacija je vrlo visoka. Liga prvaka je ove sezone drugačija. Imamo jako dobre protivnike u ovoj prvoj fazi. Na kraju, najvažnije je da je ove sezone finale u Münchenu.

Želimo biti tu i dat ćemo sve od sebe da budemo. Veselimo se prvoj utakmici. Finale Lige prvaka u Münchenu bilo bi za mene sjajan kraj sezone. Ne znam hoću li se nakon toga umiroviti. Osjećam se dobro i odlučit ću na kraju sezone hoću li nastaviti braniti", rekao je 38-godišnji vratar Bayerna.

Dobro je upućen u najjače karike Dinama.

"Analizirali smo momčad Dinama, znamo koje su im snage i slabosti. Pokušat ćemo igrati što brže i biti u pravo vrijeme na pravim pozicijama. Znamo da je njihova desetka Martin Baturina igrač jak na lopti. Bruno Petković u napadu donosi snagu u šesnaestercu. Morat ćemo pripaziti", zaključio je. (G)



Tagovi

BayernLiga prvakaGNK DinamoManuel Neuer

Ostale Vijesti