Germania nikad ne spava, imamo najveće tečajeve na Flamengo (1.70) i Tri lava (1.50)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 30.06.24. | 10:27

Od najpopularnijeg brazilskog kluba i favorita Eura očekuju se pobjede

Danas obilježavamo kraj tjedna, kraj lipnja, ali i kraj prve polovice 2024. godine. Bilo bi sjajno kada bismo ta tri 'jubileja' dodatno proslavili dobitnim listićem u Germaniji koja vam je i danas pripremila sjajne parove, od kojih dva tipa imaju najveći tečaj u cijeloj državi.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Flamengo - Cruzeiro (23.30), JEDINICA 1.70

Flamengo je nakon 13 kola vodeća momčad brazilskog prvenstva s 24 boda, koliko ima i drugoplasirana Bahia. Cruzeiro je pak na petom mjestu s četiri boda manje, ali pobjedom bi se mogao priključiti borbi za vrh. No, Flamengo igra doma i prvi je, teško da će ispustiti bodove u ovoj utakmici i to pred svojim navijačima. Tako da se od najpopularnijeg brazilskog kluba danas očekuje 'rutinska' pobjeda.

Engleska - Slovenija (18.00), JEDINICA 1.50

Ako pitate englesku nogometnu javnost, onda je najbolje da se njihova reprezentacija što prije vrati na Otok. Naime, Englezi su nezadovoljni igrom svoje talentirane i poprilično skupocjene momčadi koja baš nikoga nije oduševila na tekućem Europskom prvenstvu. Najviše kritika trpi izbornik Gareth Southgate koji i dalje nije pronašao igru za svoje izabranike koji su, inače, jedna od najskupljih selekcija u Njemačkoj. Engleska je u skupini odigrala tri utakmice, u kojima je zabilježila jednu pobjedu i dva remija, ali i tek dva zabijena pogotka. Na startu Eura su Englezi slavili protiv Srbije s 1-0, zatim su odigrali 1-1 s Danskom, a prolazak s prvog mjesta su potvrdili 0-0 remijem protiv Slovenije Matjaža Keka.

Englezi imaju možda i najviše talenta u svojoj svlačionici, ali nikako da to pokažu i na terenu na EP-u. Southgate i dalje luta sa sastavom, pokušava izvući najbolje što ima na teren, ali mu to nikako ne polazi za rukom. Sada ga u osmini finala čekaju Slovaci koji su se provukli u osminu nakon nevjerojatnog raspleta u kojoj su svi su skupini E imali po četiri boda. Slovačka je Euro otvorila 1-0 pobjedom nad Belgijom zatim je poražena s 1-2 od Ukrajine i na koncu remizirala s Rumunjskom 1-1. Englezi su veliki favoriti u ovoj utakmici i sve osim njihove pobjede bi bilo ogromno iznenađenje.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti