Saša Miljević/PIXSELL
Saša Miljević/PIXSELL

Pjaca nagovara bivšeg suigrača da ga zamijeni u Rijeci, Šveđanin još dvoji

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 02.07.24. | 08:13

Rijeka nakon Istrina stopera želi i napadača koji je pod ugovorom s Empolijem

Zanimljiv će biti prijelazni rok u Istri, jer trenutno Paulo Tramezzani u Balama radi s previse igrača, čak 30. Neki su igrači na probi, neki junior su prvi put na seniorskim pripremama, neki još čekaju novi angažman, ali najzanimljivija vijest za pristalice Zeleno-žutih i HNL-a stiže preko Italije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Emmanuel Ekong (22) bi mogao Pulu gdje je prošle sezone bio na posudbi zamijeniti Rijekom. Krilnog napadača, naime, na Rujevici vide kao pogodnu zamjenu za Marka Pjacu, koji odlazi u Dinamo, ali potencijalno i Marca Pašalića, koji bi do kraja ljentog prijelaznog roka mogao biti prodan. Bivšeg švedskog U20 reprezentativca, koji je član talijanskog prvoligaša Empolija, na dolazak na Kvarner nagovarao je i sam Pjaca, njegov bivši suigrač, otkriva dobro upućeni Robert Matteoni, dopisnik Sportskih novosti iz Pule. Otegotna okolnost je što Ekongu obitelj živi u Švedskoj, želi se vratiti, menadžer mu već traži klub, no poziv iz Rijeke mogao bi sve promijeniti.

Što se, pak, Darija Marešića (24), drugog igrača Istre 1961 kojeg želi Rijeka tiče, nema novosti, klubvi su još daleko oko dogovora o odšteti, s obzirom da srednji branič rođen u Grazu i bivši austrijski U21 reprezentativac ima ugovor do kraja lipnja 2026. No, polako, ljetna transferna tržnica tek je zapravo počela… (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Emmanuel EkongDario MarešićMarko PjacaHNK RijekaEmpoliIstra 1961Ljetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti