Zeleno-žuti započeli s pripremama za novu sezonu, na probi petorica igrača, među njima je i bivši hrvatski U19 reprezentativac

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.07.24. | 12:52

U Pulu je stigao mladi reprezentativac Gruzije, priključen je i junior Eric Krivačić, a tek se treba vidjeti što će biti s Marijanom Ćorićem te Carlom Jurakom.

Prije nekoliko dana pisali smo kako iz Pule dolazi malo vijesti. A onda su Zeleno-žuti ubacili u brzinu više. Od klupskih boja oprostila se nekolicina igrača, a posljednji duo koji je i službeno završio s Istrom 1961 su Mladen Devetak koji se po isteku posudbe vratio u Palermo, odnosno Emmanuel Ekong koji će se ponovno pokušati nametnuti za minutažu u Empoliju. Halil Jaganjac otkupljen je od Adane Demirspor, novi ugovor potpisao je i kapetan Slavko Blagojević, a navodno se intenzivno radi na novim pojačanima. Od kojih su neki čak nosili i dres hrvatske nogometne reprezentacije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Istra 1961 s pripremama za novu sezonu započela je 1. srpnja, a prvi trening odradili su u kampu u Balama. Podsjetimo, Puljani sezonu otvaraju 3. kolovoza utakmicom protiv Dinama na Maksimiru te vjeruju da će im mjesec dana biti dovoljna priprema prije početka sezone.

Zeleno-žuti su pripreme započeli sa sljedećim igračima:

Lovro Majkić, Jan Paus, Marko Juršić, Luka Hujber, Ville Koski, Mario Čuić, Hamza Jaganjac, Mateo Lisica, Dario Marešić, Oleksandr Petrusenko, Iure Iovu, Matej Vuk, Moris Valinčić, Ivan Čalušić, Slavko Blagojević, Dukan Ahmeti, Antonio Maurić, Irfan Ramić, Raul Kumar, Jovan Ivanišević, Lawal Fago, Elias Filet i Advan Kadušić.

Nadalje, Istra 1961 ima pet igrača na probi, a riječ je o trojici mladih Nigerijaca (Caleb Ikpoma Ochedikwu, Emmanuel Stephen Abah i Samson Segun Egbedokun), tu je i iskusni Švicarac Mickael Facchinetti (33), a u utorak će se radu momčadi priključiti Hans Juraj Hartmann, nekadašnji U19 reprezentativac koji igra na poziciji stopera i koji je nogometno školovan u Mainzu.

Isto tako, zbog zdravstvenih pregleda ili čekanja na produljenje ugovora još uvijek s ostatkom momčadi ne treniraju Carlo Juraka i Marijana Ćorića, ali njihov status bi se trebao ubrzo riješiti.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Istra 1961HNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti