Sanjin Strukić/PIXSELL
Sanjin Strukić/PIXSELL

Stoper Istre 1961 odbio Rusiju i Azerbajdžan zbog Rijeke

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 28.06.24. | 08:08

Ostalo je još da se klubovi međusobno dogovore oko odštete i uvjeta

Dario Marešić, jedan od pouzdanijih igrača obrambene linije Istre 1961, mogao bi u ovom prijelaznom roku završiti u Rijeci! Kako pišu Sportske novosti, odnosno HTV-ov komentator Robert Matteoni koji prati Puljane, stoper Istre 1961 odbio je unosne ponude iz Rusije i iz Azerbajdžana koje su bile povoljne za klub i igrača, pa je to znak da ima neku povoljniiju opciju.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, htjela bi ga Rijeka koja u njemu vidi potencijal u fazi obrane, a igrač bi rado ostao u Hrvatskoj te napredovao prelaskom u veći klub. Ostao je tek završetak pregovora na relaciji sportskih direktora s Rujevice i Aldo Drosine, pa bi ovaj transfer uskoro mogao biti realiziran kada se usaglasi kolika bi mogla biti odšteta. Također, i igrač bi trebao dogovoriti svoje uvjete.

Inače, kako je Germanijak pisao, Istru 1961 napustio je Sebastian Nebyla koji je nakon pola sezone u Puli otišao na posudbu u češki Jablonec koji je iskoristio pravo otkupa, pa je sada trajno njihov igrač. Iz Istre je otišao i Marko Cokun, produkt domaće škole kojega je tražio i Hajduk prije nekoliko godina. A sad je otišao u Radomlje, slovenski klub koji ima suradnju upravo s Hajdukom. Još prije Nebyle i Cukona, iz Pule su otišli Darwin Matheus i Frano Mlinar.

Prozivka za novu sezonu trenera Paola Tramezzanija zakazana je za ponedjeljak. Na njoj neće biti Luka Bradarić koji je bio na posudbi u Dugopolju, a s Puljanima je potpisao sporazumni raskid. Inače je mlađi brat Domagoja Bradarića, nekadašnjeg reprezentivca.(G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dario MarešićIstra 1961HNK RijekaHrvatska nogometna ligaLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti