Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Ljeto na Šubićevcu: Stiže Zadranin, traje bitka za ‘Scholesa iz Gajnica’, a vrlo je blizu bivši juniorski reprezentativac

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 02.07.24. | 08:06

Neki dolaze revitalizirati karijeru, a nek, pak, pojačati ofenzvni dio momčadi

Kao što smo već pisali, Zadranin Jakov-Anton Vasilj (22), koji ima ugovor s Dinamom do 19. siječnja 2026., dolazi na posudbu u Šibenik, javlja puzdani dopisnik Sportskih novosti iz Krešimirova grada Davor Trutin.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Mladi vezist prošlu je sezonu proveo na posudbi u Dubrava Tim Kabelu, ali se kao oporavljenik vratio igranju tek na proljeće, skupivši od 26. travnja do 25. svibnja pet nastupa, ukupno 304 minute, a na Šubićevcu bi pod trenerskom paskom Marija Carevića trebao reviltalizirati karijeru koja su mu stručnjaci po potencijalu predviđali.

No, to nije sve, puno veće pojačanje veznom redu Narančastih trebao bi biti još jedan Dinamov igrač koji je lani igrao za Dubravu, ali na dvojnu registraciju, a to je Luka Vrbančić (18), ‘Scholes iz Gajnica’, o čemu je Germanjak također već pisao, no on je tražena roba, želi ga i Istra 1961, pa će biti ‘borbe’…

Prema pisanju SN, nadomak Šibeniku je krilni napadač Bruno Zdunić (23), rođeni Zagrepčanin potekao u Zagrebellu, a potom prešao u Lokomotivu, bivši hrvatski juniorski reprezentativac koji je prošle sezone u 29 nastupa za Dugopolje u Prvoj NL zabio 10 pogodaka. Uglavnom, ljeto na Šubićevcu tek se zahuktava… (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK ŠibenikLjetni prijelazni rok 2024.Luka VrbančićJakov Anton VasiljBruno Zdunić

Ostale Vijesti