Matija Milanovic/PIXSELL
Matija Milanovic/PIXSELL

Službeno: Falcao je novi napadač Šibenika!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 28.06.24. | 18:16

Povratnik u HNL doveo je zanimljivo pojačanje iz Brazila...

Kao što smo najavili u četvrtak, povratnik u najviši rang hrvatskog nogometa Šibenik u petak je angažirao brazilskog napadača, 24-godišnjeg Lucasa Falcaa Cinija, dosadašnjeg člana njemačkog četvrtoligaša Viktorije iz Berlina.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dolazak Falcaa u Šibenik produkt je suradnje klubova unutar SEH Holdinga, koji u vlasništvu ima više klubova i sportskih organizacija diljem Europe, a među kojima su i Šibenik i Viktorija.

Iako je rođen u Brazilu, Lucas Falcão profesionalnu karijeru započeo je u SAD-u, u klubu Portland Timbers 2 te je prošao kroz Timbers Academy. Kasnije je igrao za CD Estepona FS u Španjolskoj, PASA Irodotos u Grčkoj, i Oskarshamns AIK u Švedskoj prije nego što se pridružio Viktoriji Berlin za koju je u prošloj sezoni postigao 14 pogodaka.

"Jako sam sretan i uzbuđen što dolazim u klub s tolikom tradicijom kao što je HNK Šibenik. Klub ima iznimno vjerne navijače i jedva čekam zaigrati pred njima. Velika je čast biti dio ovakve sredine. Posebno me veseli što klubovi unutar SEH Holdinga tako uspješno surađuju na svim razinama. Ta suradnja omogućava razmjenu iskustava i razvoj igrača, što će zasigurno unaprijediti kvalitetu svih klubova u grupaciji. Radujem se novim izazovima i vjerujem da ćemo zajedno postići velike uspjehe", izjavio je Falcao.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

NK ŠibenikFalcao

Ostale Vijesti