Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Šibenik angažirao Katalinića i brazilskog napadača zvučnog imena

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 27.06.24. | 08:05

Prva prozivka na Šubićevcu za početak ponovnog natjecanja u elitnom rangu

Mario Carević, trener Šibenika, obavio je prvu prozivku i trening u sklopu priprema za nadolazeću sezonu u HNL-u koji su Narančasti izborili pobjedom u posljednjem kolu Prve NL na Gradskom vrtu protiv momčadi Zrinski Osječko 1664 2-0 te ih skinuli s vrha i proslavili povratak u elitu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon nešto više od tri tjedna odmora krenulo se na Šubićevcu žestoko, kako javljaju Sportske novosti iz pera dopisnika Davora Trutina, baza igrača ostala je na okupu, a priklljučili su se dva nova imena.

Jedan je brazilski napadač Falcao (24) koji je došao iz njemačkog kluba Viktoria Berlin 1889 koji je u sestrinskom vlaništvu, a drugi 17-godišnji nadareni vratar Petar Katalinić koji je stigao iz Osijeka, a tražili su ga iz inozemstva i HNL-a.

Falcao je prošle sezone u četvrtom rangu njemačkog nogometa zabio 15 golova i imao osam asistencija, kad bi barem bio kao legendarni imenjak iz brazilske reprezentacije osamdesetih godina, kada je igrao sa Zicom i Socratesom.

Trener Carević je u potrazi za još dvojicom veznih igrača, te stoperom koji po mogućnosti ima jaču lijevu nogu, a traže se bekovi koji mogu izlaziti visoko. Pripreme će biti većinom u Šibeniku, a odlazak u Sveti Martin na Muri planiran je od 12. do 20. srpnja. Očekuje se da će u Međimurju odigrati nekoliko pripremnih dvoboja ili eventulno 'skoknuti' do Slovenije.

Na prvom treningu su bili: vratari Đaković, Mišević, Ilić i Katalinić te Punčec, Gačić, Brajković, Kolega, Iyendjock, Pozo, Torres, Majić, Božić, Delić, Laća, Roca, a uz njih i prošlosezonski juniori Sekulić, Kulušić, Morrison, Baturina, Sopić i Mučić. Mlade vjerojatno očekuje posudba u nekom od klubova nižeg ranga. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK ŠibenikMario CarevićŠubićevacpripremeHrvatska nogometna ligaLjetni prijelazni rok 2024.FalcaoPetar Katalinić

Ostale Vijesti