Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Pajaču ogled između Rijeke i Lokomotive na Rujevici, Bel sudi Rudešu i Hajduku

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 12.02.24. | 16:33

Određeni su suci za 23. kolo HNL-a

Određene su službene osobe za utakmice 21. kola hrvatskog nogometnog prvenstva koje se igraju od petka 16. do nedjelje 18. veljače.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Krenimo redom:

Utakmicu u petak između Slaven Belupa i Istre 1961 sudi Mateo Erceg, dok će mu pomoćnici biti Anto Marić i Deni Grofelnik, a četvrti je sudac Toni Dadić. U VAR sobi će biti Ivan Bebek, a njegov asistent će biti Kruno Šarić.

Raniji termin u subotu su dobili Rijeka i Lokomotiva. Njihovu utakmicu koja je na rasporedu od 15.00 sudit će Igor Pajač, a pomagat će mu Ivan Mihalj i Željko Bučar, dok će Mario Zebec biti između klupa uz teren. 'Varit' će Patrik Kolarić u ovoj utakmici, ali će uz njega biti Jerko Crnčić.

U kasnijem terminu se sastaju Rudeš i Hajduk, a utakmicu će suditi Dario Bel. Pomagat će mu Kristijan Novosel i Luka Pajić, dok će u VAR sobi sjediti Marin Vidulin i Bojan Zobenica.

Nedjeljno kolo na Opus Areni otvaraju Osijek i Gorica, u utakmici koju će arbitrirati Fran Jović. Uz aut liniju će biti Luka Pušić i Ivan Starčević, a Ante Čulina je četvrti sudac. U VAR sobi su Ante Čuljak i Ivan Vučković.

Kolo zatvaraju Dinamo i Varaždin na Maksimiru. Tamo će glavni sudac biti Ante Terzić, uz pomaganje Hrvoja Radića i Sanje Rođak Karšić. U VAR sobi će biti Marin Vidulin i Vedran Đurak, dok je četvrti sudac Jakov Titlić.



Tagovi

HNLGNK DinamoNK Hajduk Split

Ostale Vijesti