Photo: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Photo: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Kustić posjetio futsal reprezentaciju uoči puta na SP

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.09.24. | 19:18

Futsalska reprezentacija u ponedjeljak putuje prema Uzbekistanu

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, posjetio je u Slavonskom Brodu hrvatsku futsalsku reprezentaciju uoči skorašnjeg nastupa na Svjetskom prvenstvu u Uzbekistanu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Prvi čovjek krovne organizacije hrvatskog nogometa je u društvu tehničkog direktora A i U-21 reprezentacije Stipe Pletikose, glavnog instruktora Petra Krpana i Dubravka Galovića, predsjednika Nogometnog saveza Brodsko-posavske županije, poželio reprezentaciji sretan put i puno sreće na svjetskoj smotri, na kojoj će Hrvatska nastupiti poslije 24 godine, objavio je HNS na svojim stranicama.

"Želim vam puno sreće i uspjeha na Svjetskom prvenstvu u Uzbekistanu. Već ste napravili puno uzme li se u obzir činjenica da je Hrvatska poslije 24 godine na najvećoj smotri, ali uvjeren sam da se nećete zadovoljiti time i da ćete pružiti maksimum i nastojati izboriti drugi krug natjecanja. Imate podršku cijele hrvatske nogometne obitelji", rekao je Marijan Kustić.

Futsalska reprezentacija u ponedjeljak putuje prema Uzbekistanu, prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu odigrat će 14. rujna u Bukhari protiv Tajlanda, uslijedit će dvoboj s Brazilom 17. rujna, također u Bukhari, a treća utakmica u skupini, protiv Kube, na rasporedu je 20. rujna u Taškentu. Plasman u osminu finala osigurat će dvije najbolje momčadi iz svake skupine te četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(hina)


Tagovi

FutsalHrvatska futsal reprezentacijasvjetsko prvenstvo u futsaluSvjetsko prvenstvo u futsalu 2024

Ostale Vijesti