Photo: Emmanuele Mastrodonato/IPA Sport/IPA
Photo: Emmanuele Mastrodonato/IPA Sport/IPA

Dvojbe oko Rebića: Samo jedan bljesak ili izuzetan debi?

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.09.24. | 10:47

Novi napadač Leccea različito je oduševio promatrače utakmice u Torinu

Bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić, nakon simbolične jedne minute u 3. kolu Serie A za svoj novi klub Lecce, u nedjelju je u Torinu protiv istoimenog domaćina (0-0) na travnjaku proveo sat vremena, Talijani tek tu utakmicu smatraju debijem i kažu – “pristojno za prvi put”.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatski napadač, kojeg je Corvino iznenadno doveo zadnjeg dana ‘mercata’, nije zabio na gostovanju u Torinu, ali je odmah dobro odgovorio svom treneru Luci Gottiju.

“Corvinov štićenik uzvraća direktorovo povjerenje snalažljivošću u posljednjim metrima, posebice u završnoj fazi napada”, čitamo u komentaru TMW-a.

"Samo jedan bljesak: centaršut Morenteovoj glavi. Za nekoga s njegovim talentom to je ipak malo. Očekujemo nešto više", piše 'Gazzetta dello Sport'.

Ocjene za 30-godišnjeg Imoćanina kreću se između 5,5 i 6,5. Istina, samo je stroga ružičasta novina bivšem igraču Fiorentine, Milana i Besiktasa dala ocjenu nižu od prolazne. Ovo je, pak, mišljenje 'PianetaLecce', referentne stranice za obožavatelje Giallorossa.

“Sat vrlo visoke kvalitete, nikada ne pruža banalne finese za dobrobit suigrača i uvijek daje osjećaj da zna što učiniti s loptom, čak i u najtežim situacijama. Izniman debi.”

I za kraj novine s kioska:

“U Besiktasu je razočarao, u Lecceu može ponovno procvjetati”, dodaje jutrošnji TuttoSport u tiskanom izdanju. (nl)

Ocjene Ante Rebića

TMW - 6,5

Gazzetta dello Sport – 5,5

Corriere dello Sport – 6,5

TuttoSport – 6,5

PlanetLecce – 6,5



Tagovi

Serie AAnte RebićLecce

Ostale Vijesti