Screenshot X Gianluca Di Marzio
Screenshot X Gianluca Di Marzio

Sin direktora Šibenikove škole nogometa potpisao za Inter

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 17.09.24. | 08:12

Nerazzurri su doveli još jednog mladca, Šveđanina Dina Putzena

Dominik Kartelo novi je igrač milanskog Intera! Mladi veznjak rođen 2008. godine u redove aktualnog talijanskog prvaka stiže iz Šibenika!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dominik Kartelo sin je bivšeg veznjaka Šibenika, Marka Kartela, aktualnog direktora škole nogometa Narančastih sa Šubićevca, a s Interom je potpisao trogodišnji ugovor.

Kartelo će, dakako, za početak igrati za U17 momčad Intera koju vodi legendarni vratar Nerazzurra Samir Handanović.

"Transfer nadarenog veznjaka Dominika Kartela u jedan od najprestižnijih europskih klubova poput Intera iz Milana predstavlja ne samo veliko priznanje za samog igrača, već i za cijeli stručni kadar HNK Šibenik, koji je od samog početka vjerovao u njegov talent i posvećenost. Ovaj uspjeh svjedoči o kvalitetnom radu u omladinskoj školi Šibenika, koja iz godine u godinu proizvodi nove nogometne dragulje. Za Dominika, ovaj transfer je ostvarenje dječačkog sna i otvara vrata na najvećoj svjetskoj sceni. Igrati za Inter, klub s bogatom poviješću i tradicijom, prilika je koju će nadareni veznjak iskoristiti za daljnji razvoj svojih vještina i stjecanje iskustva na najvišoj razini. Svi u klubu, ali i šira javnost, vjeruju da će se Dominik u Italiji uspješno nositi s izazovima i dodatno izbrusiti svoj talent", objavili su iz NK Šibenik.

Transfer je odradila agencija Bola Sports Group na čelu s agentom Ismetom Dizdarevićem te njegovim suradnikom Borisom Perkovo , javlja Dalmatinski portal..

Dizdarević je s Interom surađivao i prošlog ljeta kada je radio na transferu njemačkog stopera Yanna Bissecka koji je stigao iz Aarhusa za sedam milijuna eura. 

Informaciju o prelasku široj javnosti gotovo potpuno nepoznatog mladog igrača iz Šibenika u Inter potvrdili su i neki stručnjaci za transfere, a njegovo ime već se nalazi i na popisu igrača U17 momčadi na Interovoj službenoj internetskoj stranici. U isto vrijeme Inter je potpisao još jednog mladca, Šveđanina Dina Putzena koji dolkazi također iz međunarodno manje poznatog kluba, Jönköpings Södre. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Marko Kartelo, Dominik Kartelo i Mario Brkljača. Foto: Facebook HNK ŠibenikMarko Kartelo, Dominik Kartelo i Mario Brkljača. Foto: Facebook HNK Šibenik



Tagovi

Dominik KarteloNK ŠibenikMarko KarteloSamir HandanovičInter

Ostale Vijesti