Screenshot
Screenshot

Kolumbijci ne puštaju Cordobu ispod pet milijuna eura?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 07.07.24. | 11:00

Dinamova želja za desno krilo jedna je od vrućih tema u kolumbijskom nogometu, ali ne zbog transfera u Maksimir

Kao što smo pisali u subotu, Dinamo je poslao ponudu od 1,5 milijuna eura za Juana Cordobu, 22-godišnje desno krilo iz Deportiva Cali. Kolumbijac, koji bi uskoro mogao dobiti poziv u A reprezentacije svoje zemlje, svidio se maksimirskoj struci, nakon neuspjelih pregovora sa Šotičekom (iako, ni ta priča još nije definitivno propala) okrenuli su se Cordobi. Igra bolje lijevom nogom, može igrati na obje strane terena, iako je primarno desno krilo. Idućih se dana očekuje odgovor Kolumbijaca, Dinamo neće predugo čekati, jer, ima još opcija i potencijalnih pojačanja na toj poziciji.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

A Cordobin transfer je jedna od vrućih tema u Kolumbiji. Doduše, ne spominje se u tamošnjim medijima Dinamo i njegova ponuda, već se priča o potencijalnom transferu u Atletico Nacional, klub iz Medellina, inače Cordobina rodnog grada. Navodno je Atletico ponudio Deportivu milijun dolara (otprilike milijun eura) za Cordobu te da će tome klubu oprostiti oko pola milijuna duga, koji Deportivo ima od nekog ranijeg posla. Spreman je Atletico uključiti i postotak idućeg transfera. No, reagirali su iz kluba odmah, odbili Atleticovu ponudu i poručili da je prioritet - inozemni transfer. Što je dobra vijest za Dinamo, Cordoba, navodno, jako želi doći u Europi, kao i svaki 'pošteni' Južnoamerikanac, već je odbijao MLS i neke druge izvaneuropske zemlje.

Međutim, ono što je loše za Dinamo, kad govorimo o potencijalnom dolasku Juana Cordobe, jest da su čelnici Deportiva neslužbeno poručili kako ga ne žele pustiti ispod pet milijuna dolara (eura). Bez obzira što mu iduće godine istječe ugovor, zapravo, nije isključeno da će on potpisati novi ugovor. A između pet milijuna i milijun i pol ipak je velika razlika, čak i da se Dinamo i Deportivo nađu negdje na pola... No, možda je to ipak samo čin odbijanja Atletica, možda za ponude iz Europe ipak vrijede drugačija pravila. Premda, Cordoba je 'on fire', mlad i potentan, a znamo da Južnoamerikance na takvima uvijek žele dodatno zaraditi!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoJuan CordobaSergej JakirovićDeportivo CaliLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti