Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Modrić: „Neće mi nitko morati reći da se moram povući, sam ću znati kada je vrijeme“

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 08.09.24. | 23:03

Ponovno možemo ustvrditi da je kapetan 'spojen' na vrelo mladosti

Luka Modrić je donio Hrvatskoj još jednu pobjedu. Kapetan – kapetanski. Iz slobodnog udarca producirao je magiju i usput u nekoliko navrata zaradio ovacije i skandiranje Opus Arena. Još jednom možemo ustvrditi da je Luka 'spojen' na vrelo mladosti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Definitivno su ovo vrlo važna tri boda. Morali smo pobijediti zbog samopouzdanja jer četiri utakmice nismo pobijedili. Moglo je ovo biti rezultatski i puno bolje. Igrali smo jako dobro i možemo biti zadovoljni“.

Pogodak?

„Sretan sam jer sam konačno zabio iz slobodnjaka nakon dugo vremena. Zabio sam protiv Slovačke, ali to je bilo sretno, mislim da od Dinama nisam zabio iz slobodnog udarca. Izgleda da mi leže slobodni udarci u Osijeku. Sretan sam zbog gola i pobjede“.

Stigli ste do 180. nastupa za Hrvatsku...

„Ponosan sam i sretan što sam došao do te brojke, nisam sanjao da ću biti ovoliko dugo u reprezentaciji. Prvi nastup je bio san, a i sada je isto. Sretan sam da mogu pomoći i idemo dalje u nove pobjede“.

Još ste tu...

„Ha da, vidjet ćemo. U mojim godinama je teško prognozirati, sa mnom se nikada ne zna. Ne mogu previše unaprijed razmišljati i davati dugoročne najave. Dok se ovako osjećam, dok uživam na terenu, ću biti tu. Kada osjetim da nemam više žara, meni nitko neće morati govoriti, sam ću znati kada mi je vrijeme“.

Želje za rođendan?

„Najviše zdravlja, za sve ostalo ću se sam pobrinuti“.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Luka ModrićHrvatska nogometna reprezentacijaLiga nacijapoljska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti