Privatna arhiva
Privatna arhiva

Kineskinja Li u dresu Osijeka navijala za Vatrene

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 08.09.24. | 20:30

Studentica iz Pekinga posjetila je svojevremeno Osijek i oduševila se gostoprimstvom da bi sada stigla po drugi put u grad na Dravi.

Na šetnici uz Dravu u nedjelju smo primjetili poznato lice. Mario Mihić Miha, ta hodajuća legenda NK Osijek, u društvu šarmantne dame iz Kine u dresu Osijeka.

 Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nismo htjeli narušavati možebitnu romansu, da bi kasnije zapravo saznali kako je zapravo riječ o studentici kroatistike iz Pekinga koja je posjetila Osijek, oduševila se Opus Arenom i Osijekom pa u fan shopu ostavila pozamašan iznos a Miha je reagirao domaćinski i novinarski, razmijenio kontakt i ponudio se da bude osobni vodič tijekom idućeg posjeta koji se dogodio ovaj vikend.


Uglavnom Li Ruoyan je 23-godišnja studentica iz Pekinga koja na jednom od tamošnjih sveučilišta već četvrtu godinu na Kineziološkom fakultetu uči hrvatski i to kroz studijski program “Organizacija i integracija u sportu”. Posljednju je godinu provela u Europi na studentskoj razmjeni, bila je u belgijskom Leuvenu, potom u Pragu pa u njemačkom Mainzu.

Li nije slučajno odabrala Osijek. Jako dobra prijateljica već više od deset godina živi u Osijeku, odnosno u prigradskom naselju Tenji a koliko je zapravo povezana s Osijekom svjedoči i primjer da je prevela s hrvatskog na kineski jezik i dokumentarni film o oproštaju NK Osijek od Gradskog vrta i rado ga prezentirala kolegama i prijateljima.

Na koncu je simpatična Li zasjela na tribine Opus Arene i navijala za Hrvatsku, dakako u dresu Osijeka!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK OsijekHrvatska nogometna reprezentacijaVatreniHNSLiga nacija

Ostale Vijesti