Germania
Germania

Slavit će Parižani (1,95), plakat Stara dama (1,95), a kasa vam biti puna padne li i Osausna (1,80)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 27.10.24. | 10:42

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Nedjelja puna derbija inspirirala je i Germaniju da vam ponudi tri najveća tečaja u Lijepoj našoj na pobjede favorite u talijanskoj, francuskoj i španjolskoj ligi; u potonjem, baskijskom derbiju mogli bismo gledati i dvojicu Hrvata…

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Inter – Juventus (18.00), JEDINICA, 1.95

Derbi d'Italia ne samo po tradiciji nego i po trenutnom mjestu na ljestvici, jer branitelj naslova je drugi, a Stara dama u ulozi izazivača treća nakon osam kola. Proljetos u Milanu Inter je pobijedio 1-0, ali sad Juve vodi novi trener Thiago Motta, koji se u utorak navečer u Ligi prvaka suočio s prvim porazom na klupi Bijelo-crnih uopće: 0-1 protiv Stuttgarta, k tome još u sudačkoj nadoknadi, nakon što je vratar domaćih Perin među inim u 86. minuti obranio i kazneni udarac (Millotu). Inter ove sezone imam samo jedan poraz, u Derbiju della Madonnina (1-2), ali otad 'squadra' Simonea Inzaghija ima pet pobjeda (tri u Seriji A, dvije u LP).

O. Marseille – PSG (20.45), DVOJKA, 1.95

Dobro gura, vrlo dobro čak, Roberto De Zerbi na klupi Olympiquea, no slično kao i svojedobno Igoru Tudoru, ponajviše će mu se 'suditi' kako će proći s omraženim rivalom iz Pariza, natopljenim katarskim petrodolarima. Proljetos je na Velodromeu PSG slavio 2-0, a večeras momčad Luisa Enriquea dolazi na Azurnu obalu s tri boda više te prilikom da odmakne ljutom suparniku s Mediterana. PSG ove sezone ima samo jedan poraz, u Ligi prvaka od Arsenala (0-2), dočim je Marseille, koji ne igra Europu, posrnuo u glavom gradu Europe Strasbourgu (0-1).

Real Sociedad – Osasuna (21.00), JEDINICA, 1.80

Nedjelju u španjolskom prvenstvu zaključit će baskijski derbi, ali ne pravi baskijski, jer Pamplona je u pokrajini Navari, čiji stanovnici ponosno ističu da su Navarci, pa tako i Hrvat među njima, najbolji strijelac Osasune Ante Budimir. S domaće strane upitan je Luka Sučić koji je u Beogradu uoči sraza s Maccabijem iz Tel Avivia saznao da ima covid-19, tako da je vjerojatnije da neće ozdraviti do večeras, no drugi su sad protkoli nego tijekom pandemije, nikad se ne zna... Kako bilo, Osasuna dolazi u San Sebastian s tri boda više od Reala, a proljetos je kao gost slavila 1-0 pogotkom Rojillosa u 49. minuti. Dakle, vrijeme je da se vesele domaći!

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti