Screenshot Rubin Kazanj X profil
Screenshot Rubin Kazanj X profil

VIDEO Rusi slave Hrvata: Riječanin zablistao s dva gola, ali zaradio je i javnu opomenu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 27.10.24. | 13:06

Mladi hrvatski reprezentativac prošao je Rijekinu akademiju te je za aktualne hrvatske doprvake odigrao 93 natjecateljske utakmice uz deset postignutih pogodaka i tri asistencije, a ovog ljeta je Rujevicu zamijenio Kazanjom

U prvoj utakmici 13. kola ruske Premijer lige, koju inače ne pratimo zbog Putinove agresije na Ukrajinu, Rubin iz Kazanja svladao je kao gost Orenburg 2-1 nakon preokreta kojeg je potpisao mladi hrvatski reprezentativac.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Fenjeraš Orenburg je poveo u 27. minuti pogotkom Saeida Saharhizana, no u nastavku je uslijedio trenutak slave donedavnog vezista Rijeke Veldina Hodže. On se najbolje snašao nakon ubačaja i glavom zabio za izjednačenje u 48. minuti, što jer bio njegov prvi klupski pogodak od dolaska u Rusiju; pogledajte ga OVDJE.

No, 22-godišnji Riječani dočekao je još jedna trenutak za bljesak, u 87. minuti. je izašao sam pred domaćeg vratara i mirnom završnicom zabio za pobjedu Rubina. U proslavi pogotka je skinuo dres i zaradio žuti karton. To se i u Rusiji kažnjava, a kako je to izgledalo pogledajte OVDJE (Arernasport).

Podsjetimo, Hodža je prošao Rijekinu akademiju te je za aktualne hrvatske doprvake odigrao 93 natjecateljske utakmice uz deset postignutih pogodaka i tri asistencije. Ovog ljeta je Rujevicu zamijenio Kazanjom prešavši u Rubin za dva milijuna eura (prema Transfermarktu).

Nakon ove pobjede, Rubin Kazanj se nalazi na sedmom mjestu ljestvice s 18 osvojenih bodova, dok je Orenburg ostao posljednji sa svega osam bodova.(G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Veldin HodžaRubin KazanjRuska Premier ligaOrenburg

Ostale Vijesti