Germania
Germania

Slave li Sakkari (1.65) i Španjolska (1.55), moći ćete si priuštiti sve iz najdražeg butika

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 24.06.24. | 10:28

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve.

Dva para, a niti jedan Hrvatska! Nema veze, koeficijenti će vas svejedno razveseliti. Malo tenisa za zagrijavanje, a potom susret koji se igra u istom terminu kao i onaj Vatrenih i Azzura. Bit će ovo uzbudljiv dan!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.


M.Sakkari – E. Cocciaretto (12.05) JEDINICA 1.65

Elisabetta Cocciaretto otvorit će svoj put na Bad Homburg Openu na travi, nakon polufinala u Birminghamu. WTA 41 sučelit će se s Grkinjom Mariom Sakkari, prvom nositeljicom. WTA broj 9 u Njemačkoj je ostvarila najbolje rezultate na travi, polufinale u Berlinu 2022. i 2023. godine. Maria Sakkari ovdje je prva nositeljica i nada se boljim rezultatima nego na French Openu i u Njemačkoj prošlog tjedna. Prošle godine u Bad Homburgu Cocciaretto je izgubila u 1. kolu od Katerine Siniakove 6-3 6-4.


Albanija – Španjolska (21.00) DVOJKA 1.55

Španjolska je pokazala možda i najviše u prva dva kola Eura. S 3-0 je pobijedila Hrvatsku, a u drugom kolu uz još možda i dojmljiviju igru Italiju s 1-0. La Roja ovaj dvoboj dočekuje rasterećena i za očekivati je da će De La Fuente priliku dati igračima koji nisu igrali u prva dva kola. No, to ne bi trebala biti dobra vijest za Albaniju jer su španjolske rezerve među najboljima na svijetu i sigurno će biti motivirane dokazati kako imaju mjesto u udarnoj momčadi. Sylvinhova momčad danas mora ići na pobjedu s time da bi dalje mogli proći i s bodom. Albanci za sada igraju iznad svojih mogućnosti, no za svaldati Španjolsku trebat će im najbolja izvedba na turniru do sada, bolja i od utakmice protiv Hrvatske koju su odigrali sjajno. Za razliku od De La Fuentea na klupi Španjolske, koji će vjerojatno promijeniti svih 11 igrača u odnosu na utakmicu protiv Italije, brazilski strateg na klupi Albanije na teren bi trebao postati istu momčad kao protiv Hrvatske. Mnogi očekuju Arbera Hoxhu u prvih 11, no Dinamov napadač pokazao se kao sjajan joker s klupe te bi takvu ulogu trebao imati i večeras na stadionu u Düsseldorfu.

Oglas

Najveći tečajevi, 24. lipnja


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti