Robert Anić/PIXSELL
Robert Anić/PIXSELL

Perišiću Hajduk dao godišnji odmor, poznato je kad se priključuje Gattusovoj momčadi

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 27.06.24. | 18:20

Nakon Eura na kojemu je nastupio poslije duge rehabilitacije i igranja u bijelom dresu, dobio je slobodno

Ivan Perišić dobio je odmor nakon, za Hrvatsku, netom završenog Eura koji je bio neslavan što se tiče Vatrenih.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Hajduk mu je dao slobodno kako bi se odmorio i ne bi morao prolaziti klasične pripreme, tako da će biti na dopustu do 12. srpnja. Dvadesetak dana bit će mu dovoljno da se osvježi, a poznavajući njega, tog dana doći će maksimalno spreman. Vrijeme mu je, nakon teške ozljede i operacije te rehabilitacije i povratka na teren, saveznik, pa će on po dogovoru s klubom i trenerom Gennarom Gattusom biti na 'radnom' godišnjem do povratka Bijeih s priprema.

To znači da će hrvatski reprezentativac propustiti pripreme Bijelih u Sloveniji, ali će se onda normalno uključiti u rad te ući u ritam za početak kvalifikacija za Konferencijsku ligu i start HNL-a koji Hajduk otvara na Poljudu sa Slaven Belupom 3. kolovoza.

Najjbolji Hajdukov igrač će biti spreman za uvodne utakmice Konferencijske lige, a obećao je ostati najmanje dok se taj cilj ne ispuni, a ako bude tako, nema razloga da ne ostane i dulje.

Pogotovo u smislu pojačanja koja se spominju, od Ivana Rakitića, Edina Džeke, švicarskog reprezentativca Ricarda Rodrigueza i Tonija Teklića s kojima se pregovara kako bi Bijeli bili što konkurentniji na sva tri fronta.

Ovako će Hajduk kratko vrijeme biti bez Perišića kojega će mjesto na lijevom krilu u bijelom dresu čekati po završetku priprema.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan PerišićHrvatska nogometna reprezentacijaEuro 2024HajdukpripremeEdin DžekoIvan RakitićRicardo RodriguezTonio TeklićHrvatska nogometna ligaKonferencijska ligaGennaro Gattuso

Ostale Vijesti