Robert Matić/hajduk.hr
Robert Matić/hajduk.hr

Hajduk ima još jednu provjeru prije odlaska u Sloveniju, suparnik je klub iz susjedstva

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 27.06.24. | 10:01

Utakmica će Gattusu poslužiti za slaganje liste putnika za Bled

Hajduk će od 1. do 10. srpnja boraviti na Bledu, u sklopu središnjeg dijela priprema odigrat će četiri utakmice, ali trener Gennaro Gattuso želi se uvjeriti još jednom u stanje kadra pa će u subotu popdne odmjeriti snage s Posušjem na Poljudu u trening susretu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bijeli su već igrali jedan susret u istim uvjetima, dobili Velež 3-0, a sada će im se suprotstaviti još jedan član Premijer lige BiH. Na Poljud u subotu stiže Posušje, pa će Gattuso otkloniti sve dvojbe ako ih je uopće imao po pitanju tko će sve ići u Sloveniju.

Treninzima su se priključili Niko Sigur i Rokas Pukštas, pa se tako očekuje i njihov nastup, a vidjet ćemo kada će nakon Eura s Gattusom početi raditi Ivan Perišić koji je s reprezentacijom bio na Euru i igrao, tako da bi potpuno mogao biti spreman za početak sezone.

U Sloveniji će Bijeli igrati s Kalcer Radomljem (3. srpnja), Šahtarom (6. srpnja), Ruh Lavovom (9. srpnja) te u Austriji s Fenerbahçeom (10. srpnja) koji vodio Jose Mourinho, a tamo je i Edin Džeko koji je na meti Hajduka. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hajdukpripremeprijateljske utakmicePosušjeGennaro GattusoNiko SigurRokas PukštasIvan PerišićHrvatska nogometna ligaBiH Premier liga

Ostale Vijesti