Dale Zanine-USA TODAY Sports
Dale Zanine-USA TODAY Sports

VIDEO SAD se ti misli, Panama iznenadila domaćina

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 28.06.24. | 08:31

Urugvajci su bili efikasni protiv Bolivije

Panamci su u Atlanti napravili veliko izenađenje, no tijek susreta obilježila je činjenica da su Amerikanci ostali s deset igrača nakon crvenog kartona Tima Weaha već u 18. minuti.

Nakon isključenja Weaha, Folarin Balogun je doveo Amerikance u vodsvo sjajnim udarcem sa 17 metara za vodstvo domaćina u 22. minuti (VIDEO). No radost je kratko trajala jer je četiri minute kasnije Cesar Blackman izjednačio (VIDEO). Jose Fajardo donio je pobjedu u 83. minuti za Panamu (VIDEO).

Bila je to skupa noć za domaćine jer im se ozlijedio i prvi vratar Matt Turner. SAD je drugi u skupini, izjednačen s Panamom s tri boda, ali s boljom gol-razlikom.

Nogometaši Urugvaja sinoć su u susretu drugog kola skupine C na južnoameričkom prvenstvu svladali Boliviju s 5-0 i napravili veliki korak prema osmini finala koji teoretski još nisu potvrdili. 

U prvom poluvremenu strijelci su bili Facunda Pellistri (8.) i Darwin Nunez (21.), a u drugom dijelu pobjedu su na kraju potvrdili Maximiliano Araujo (77.), Federico Valverde (81.) i Rodrigo Bentancur (89.).

Sažetak pogledajte ispod (tv-prava za Hrvatsku ima Arenasport):

SAD u zadnjem kolu igra protiv Urugvaja, dok se Panama u ponedjeljak susreće s Bolivijom.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina) 


Tagovi

Copa America 2024američka nogometna reprezentacijaUrugvajska nogometna reprezentacijabolivijska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti