Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports
Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Ostvario se san LeBrona Jamesa: Otac i sin prvi puta zajedno na parketu u NBA ligi!

Vrijeme Čitanja: 3min | pet. 28.06.24. | 08:04

U Lakersima je rijetko kad dosadno, a u novoj sezoni će to biti show kojim bi se ponosio i pokojni Jerry Buss

Ne dolazi kao preveliko iznenađenje da su LA Lakersi s 55. mjesta ovogodišnjeg drafta izabrali Bronnyja Jamesa, zbog ćemo po prvi puta u povijesti NBA lige u jednoj momčadi gledati oca i sina! Bronny je, naime, najstariji sin LeBrona Jamesa.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Puno toga se odvijalo oko Bronnyja u posljednje vrijeme, a uglavnom na račun toga da nosi prezime najvećeg košarkaškog superstara i jednog od najboljih svih vremena.

Na koncu, ostvario se višegodišnji LeBronov san koji je u nekoliko navrata isticao da bi volio zaigrati sa svojim sinom, a onda je prvo sebi dao priliku za tako nešto, budući da već 21 godinu juri NBA parketima, zatim su mi i Lakersi izašli u susret i draftirali sina.

No, kritičari smatraju kako ovaj 19-godišnji bek ne bi bio niti razmatran za NBA ligu da nije LeBronov sin, drugi pak smatraju kako se Lakersi taoci Jamesa i njegove samovolje, dok se treći zgražaju nad nepotizmom u slavnoj franšizi.

Ono što je posebno dignulo tlak nekim navijačima su glasine kako je Bronnyjev (i LeBronov) agent Rich Paul manijakalno nazivao momčadi tijekom sinoćnjeg drafta i prijetio svima koji se ne zovu Lakersi ili Sunsi, da će Bronny otići igrati u Australiju ako ga dovedu.

Paulov potez nije rijetkost, zastupnici igrača tako nešto rade već godinama, dok će se o kvaliteti Bronnyja suditi jednom kada krene prvo sudačko podbacivanje. A što se nepotizma tiče, to je precizno objasnio najpoznatiji NBA insajder Adrian Wojnarowski.

„Uopće ne želim slušati ove optužbe ljudi koji pričaju o nepotizmu. NBA liga je prepuna nepotizma, od vlasnika, ureda, trenerskih stožera. Ne želim sada odjednom slušati o tome samo zato što otac Bronnyja Jamesa igra za Lakerse. To je rašireno u cijeloj ligi“, poručio je Wojnarowski.

Lakersi su, dakle, ispunili veliku želju svog najboljeg igrača i pritom ispisali povijest. A Bronny je nakon problema sa srcem također ispunio svoj san i sada je na njemu da se dokaže u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta i to pod blještavim reflekorima LA-a...

A pod njima će igrati i Dalton Knecht, igrač kojeg je momčad iz LA sa 17. mjesta izabrala, što mnogi smatraju jednom od većih krađa na draftu. Radi se o sjajnom šutera koji dolazi sa sveučilišta Tennessee i mnogi ga smatraju jednim od najboljih bekova-šutera u ovoj generaciji.

Novi trener JJ Reddick je, prema riječima generalnog menadžera Roba Pelinke, već krenuo crtati akcije za rookieja... U Lakersima je rijetko kad dosadno, a u novoj sezoni će to biti show kojim bi se ponosio i pokojni Jerry Buss.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NBABronny JamesLeBron JamesLos Angeles Lakers

Ostale Vijesti