Germania
Germania

Parry nema rješenja za bekende Pliškove (1.60), odigrajte na Čehinju i ostvarite snove

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 16.06.24. | 11:19

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Danas nas ponovno očekuju ogledi Europskog prvenstva, a jedan od njih se našao i u sjajnoj ponudi Germanije. Osim Eura, na meniju su još dva para i to niti jedan nogometni! Jedan je s travnatog teniskog turnira u Nottinghamu, a drugi iz MLB lige. Vrijedi probati!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Karolina Pliškova – Diane Parry (12.05), JEDINICA 1.60

Karolina Pliškova u polufinalu travnatog turnira u Nottinghamu igra protiv francuske tenisačice Diane Perry. Naoko, barem ako je suditi po trenutnim WTA pozicijama, ovo bi trebao biti tijesna meč. Naime, Pliškova je 50. tenisačica svijeta, dok je Parry na 64. mjestu. No svakome tko malo bolje prati tenis jasno je da je Pliškova ovdje kvalitetnija protivnica i da joj pobjeda uopće ne bi trebala izmaknuti u ovom meču. Sve osim pobjede češke igračice bilo bi ogromno iznenađenje.

Slovenija – Danska (18.00), DVOJKA 1.80

Slovenija i Danska snage su odmjerili u kvalifikacijama za EP kad su grupnu fazu zaključili s istim brojem bodova. Danska kao prva, ipak su protiv Slovenije imali pobjedu i remi, dok je Slovencima i to drugo mjesto bilo ‘čist fajn’. Iznenadio je Kek kad je na popis putnika za Euro uvrstio 36-godišnjeg Iličića koji je u nekim trenucima izgledao kao da bi se mogao prijaviti na TV emisije gdje je primarni cilj kandidatima skinuti poveći broj kilograma, dok je danski strateg uglavnom sve napravio kako se očekivalo. U njihovim redovima je kruna i dalje na glavi Eriksena, ali jasno je kako ‘to više nije to’. Sadašnjost i budućnost Danske je Højlund, čudesni napadač Man Uniteda koji je ove sezone, usprkos brojnim pogledima ispod obrva, pokazao klasu. On je taj od kojeg će Oblak najviše strahovati, ali isto tako ne treba zaboraviti da Slovenija također ima ‘svojeg konja za utrku’ kad se priča o nevjerojatno talentiranim napadačima. Pričalo se da bi mogao svukuda, ali Šeško ostaje u Leipzigu. I sad je 100 posto fokusiran na Schmeichela i kako ga matirati. Očekuje se da ga Dinamova meta Gnezda-Čerin, zajedno s uvijek neugodnim Verbičem, ‘gurne’ u pokoju šansu, ali on će svakako unijeti nemir u gustu obranu Danaca. U svakom slučaju, danas su Danci favoriti.

LA Dodgers – Kansas City Royals (22.10), JEDINICA 1.40

Los Angeles Dodgersi drže visoko drugo mjesto Nacionalne lige iza Philadelphia Philliesa. Dodgersi su do sada odigrali 72 utakmice u kojima su zabilježili 43 pobjede i 29 poraza, dok su Philliesi odigrali 0 utakmica uz 47 pobjeda i 23 poraza. Dakle, momčadi iz LA-a trebaju pobjede ako želi uhvatitit prvo mjesto. A tako nešto trebali bi dograbiti večeras, kada im na noge dolazi Kansas City Royalsa koja je na petoj poziciji u Američkoj ligi s omjerom od 41 pobjede i 31 poraza. Jasno je da su Dodgersi favoriti u ovom susretu pred svojim navijačima.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti