REUTERS/Paul Childs
REUTERS/Paul Childs

Bivša pobjednica US Opena otkazala peti turnir u nizu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.10.24. | 11:27

Jesu li njenji problemi ozbiljniji nego što se to prvotno mislilo?

Bivša pobjednica US Opena Britanka Emma Raducanu povukla se s turnira Hong Kong Opena jer se još uvijek nije oporavila od ozljede stopala zbog koje je morala preskočiti i četiri druga turnira posljednjih tjedana.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Raducanu, koja je sada 55. na WTA ljestvici nakon što je 2022. dosegla rekord karijere s desetim mjestom, nije igrala otkako se povukla usred četvrtfinalnog meča na Korea Openu prošlog mjeseca.

"Žao mi je što moram reći da neću moći igrati u Hong Kongu sljedeći tjedan. Iako moje stopalo dobro napreduje, treba mi još malo vremena prije nego što budem spremna za natjecanje. Nadam se da ću se moći vratiti i igrati ovaj turnir u budućnosti", napisala je 21-godišnja britanska tenisačica na mreži X.

Raducanu se borila s ozljedama otkako je osvojila svoj jedini Grand Slam naslov 2021.i većinu prošle sezone provela je oporavljajući se od operacija gležnja i zgloba.

Prošlog je mjeseca otkrila da je istegnula ligamente u stopalu zbog čega je morala preskočiti WTA turnire u Pekingu i Wuhanu, kao i turnire u Ningbou i Guangzhou.

Sada želi biti spremna za finale Billie Jean King Cupa gdje će Velika Britanija igrati protiv Njemačke u prvom kolu u Malagi 15. studenog.

"U međuvremenu, činim sve što mogu da budem spremna za BJKC", dodala je Raducanu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina)



Tagovi

Emma Raducanu

Ostale Vijesti