BORUT ZIVULOVIC/F.A. BOBO
BORUT ZIVULOVIC/F.A. BOBO

Cibona i službeno predstavila novog/starog igrača: Roko Rogić opet pod Tornjem

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 23.10.24. | 12:14

Zamjena za Cash, pardon, Cata Barbera...

Ono što se zna već neko vrijeme, sada je i službeno potvrđeno – Roko Rogić je novi/stari igrač Cibone. Ovaj 32-godišnji playmaker je zadnje igrao u Španjolskoj (San Pablo Burgos), a posljednji put je za Cibonu igrao u sezoni 18./19.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Rogić dolazi u klub kao svojevrsna zamjena za Cata Barbera kojeg su Cibonini kibici prozvali 'Cash' Barberom. On je iz kluba otišao zajedno s trenerom Thomasom čiji je dolazak pod Toranj sam po sebi pokazatelj kako se neke stvari moraju pod hitno promijeniti u klubu.

U posljednjem prvenstvenoj utakmici Vukovi su svladali Dinamo sa 101-85, a već ovog četvrtka ih očekuje derbi protiv Zadra u gostima. Zasad nije poznato hoće li Rogić konkurirati za nadolazeću utakmicu, baš kao i onu koja dolazi dva dana kasnije protiv Dubaija u ABA ligi. Zadrani su, jasno, u tom ogledu favoriti, ali potpis Rogića svakako je jako dobar potez Uprave kluba za čiji rad navijači dosad u svoj notes ubacili puno više 'minuseva' nego 'pluseva'. No, tko zna, možda se sada stvari krenu mijenjati nabolje… (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

CibonaRoko Rogić

Ostale Vijesti