Foto: NK Rijeka screenshot
Foto: NK Rijeka screenshot

Sopić nakon Corvinula: „Rezultat je najpravedniji, a u uzvratu očekujem Rumunje u niskom bloku“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.07.24. | 22:25

Riječ trenera nakon razočaravajućeg otvaranja sezone.

U svojoj prvoj utakmici u novoj sezoni, momčad Rijeke nije uspjela svladati Corvinul, rumunjskog drugoligaša, u prvoj utakmici drugog pretkola za Europsku ligu. Na semaforu je na kraju ostalo početnih 0-0, a jasno je da taj rezultat puno više slave Rumunji koji su do svega par godina bili klub koji se mogao svakog trenutak – ugastiti.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon utakmice, Željko Sopić je za klupsku stranicu poručio sljedeće:

„Ne mogu reći da sam previše zadovoljan s utakmicom, ali s druge strane znamo da je to otvaranje sezone i da neće biti lagano. Upozoravao sam da ovo neće biti mačji kašalj. S obzirom na rovitost igrača i neke druge stvari, mislim da je rezultat najpravedniji. Isto tako, ne mogu se oteti dojmu da u nekim situacijama moramo biti odlučniji i da moramo pokazati zube. Moramo pokazati zube. Isto tako znamo da napadači već u nekoliko utakmica ne mogu zabiti gol i na tome moramo raditi. To su stare boljke, nije to ništa novo“, rekao je za početak Sopić, da bi se onda osvrnuo na situaciju s Radeljićem koji je prisilno napustio teren.

„Pogodio je sa rebrima u stativu. Kad se ohladi ćemo biti pametniji, ali nije mogao nastaviti igru.“

Uzvrat za sedam dana?

„Očekujemo Rumunje koji će stati u niski blok i čekati svoje prilike. Mi pak moramo stvoriti veliki broj prilika kako bismo ih realizirali i na kraju prošli ovo pretkolo“, zaključio je trener Rijeke.



Tagovi

HNK RijekaRijekaŽeljko SopićCorvinul HunedoaraEuropska liga

Ostale Vijesti